De leukste camping in Groningen!

kampeerdersCamping de Bouwte is een gezellige camping in Groningen en heeft alles in huis om u een geweldige tijd te laten beleven. Bij ons vindt u ruime kampeerplaatsen, goede (sanitaire) voorzieningen en een recreatieplas. Geniet van een welverdiende vakantie en laat u verrassen door de schoonheid van Groningen.

De royale kampeerplaatsen bieden veel privacy wanneer u komt kamperen met uw caravan of tent. Maar ook voor de campers bieden wij diverse mogelijkheden. Met uw camper kunt u uiteraard op de kampeerplaatsen overnachten, maar ook is er een camperboulevard aangelegd met speciale faciliteiten voor grote campers.

Huur een chalet of blokhut op onze camping in Groningen

chalets aan het waterWilt u genieten van de gezellige sfeer op onze camping in Groningen en ook gebruik maken van de luxe die u thuis gewend bent?

Dat kan als u vakantie viert in een van de mooie blokhutten en chalets. U kunt de accommodaties huren voor een paar dagen, een week of zelfs voor een langere periode.

Camping de Bouwte, een echte familiecamping voor het hele gezin

zwemplas 2017Kamperen op onze camping in Groningen met het hele gezin is een ervaring van vriendelijkheid en gastvrijheid. Door de goede sport- en spelfaciliteiten hoeft u zich geen moment te vervelen. De kinderen kunnen heerlijk spelen in de speeltuin of springen op de trampoline.

In de zomer staat de recreatieplas garant voor uren waterplezier voor het hele gezin. Glijden van de waterglijbaan, spelen in het klimnet of bij de kabelbaan, kinderen kunnen uren plezier beleven! Terwijl u ontspannen ligt op de zonneweide of het zandstrand hebben zij de tijd van hun leven. 

Vakantie in Groningen was nog nooit zo leuk!

Lees minder

Onze arrangementen

Extra voordelig op vakantie met onze arrangementen

 
  • Enorm aan te bevelen!
  • Uiterst plezierige ontvangst
  • Onverwacht leuke omgeving
  • Een bijzondere camping met een perfecte leiding
  • Fijne en vooral mooie gezellige camping
Ligging
Prijs / kwaliteit
Kindvriendelijk
Eetgelegenheden
Staat v/h sanitair
Hygiƫne
8,7
8,6
8,9
8,2
9,0
9,3