Bungalowpark Groningen: koop uw bungalow of chalet op De Bouwte!

bungalowpark groningenBungalowpark in Groningen gezocht? Bungalowpark de Bouwte biedt u de mogelijkheid een bungalow te kopen in het pittoreske plaatsje Midwolda. Verscholen in de prachtige natuur van Groningen ligt het kleinschalige bungalowpark waar u in uw eigen bungalow het hele jaar kunt genieten van vakantie.

De bungalows zijn luxe en comfortabel ingericht en liggen aan het water. Wanneer u een bungalow heeft gekocht kunt u heerlijk gaan genieten van uw heerlijke stekje in de natuur. Uw vakantie kan op bungalowpark De Bouwte in Groningen elke dag beginnen!

Een bungalow kopen als tweede huis

Koop uw eigen droomhuis aan het water. Er zijn meerdere mogelijkheden in diverse prijsklassen, er is dus altijd een bungalow wat aan uw wensen zal voldoen. De bungalows zijn standaard al zeer compleet en luxe afgewerkt en ingericht. Een compleet ingerichte keuken, gezellige woonkamer en ruime slaapkamers zijn de basis voor elk chalet. Wat de woningen echt uniek maakt is de ligging aan het water. Ga kanoën en ontdek de geweldige omgeving.

Houdt u meer van wandelen en fietsen, dan kunt u in de directe omgeving gegarandeerd de mooiste tochten maken. Elk seizoen van het jaar heeft zijn charmes en daar kunt u keer op keer van genieten. Ontdek de provincie Groningen elk seizoen opnieuw!

Faciliteiten op ons mooi gelegen bungalowpark in de provincie Groningen

bungalowpark in groningenWanneer u een vakantiewoning koopt op ons park kunt u uiteraard gebruik maken van de faciliteiten van de camping. De recreatieplas zorgt gegarandeerd voor uren waterpret voor jong en oud. Glijden van de waterglijbaan, klimmen in het klimnet of spelen op de kabelbaan, de kinderen beleven de vakantie van hun leven elk jaar weer.

En heeft u even geen zin om te koken, dan doen wij dat graag voor u. In Brasserie de Lounge bent u tijdens het kampeerseizoen van april t/m september van harte welkom voor een heerlijke maaltijd of het afhalen van een snack.

Wilt u meer weten over de mogelijkheden op ons bungalowpark in Groningen? Of wilt u graag advies bij de aanschaf van een bungalow? Neem dan contact met ons op.

Lees minder

  • Enorm aan te bevelen!
  • Uiterst plezierige ontvangst
  • Onverwacht leuke omgeving
  • Een bijzondere camping met een perfecte leiding
  • Fijne en vooral mooie gezellige camping