Informatie

Camping de Bouwte nabij winkel vol streekproducten

2 wijnglazenCamping de Bouwte is gelegen in het prachtige dorpje Midwolda in Groningen en heeft alle ingrediënten in huis voor een heerlijke vakantie. Met ingrediënten bedoelen we niet alleen de mogelijkheden wat betreft kamperen en huren, of de perfecte faciliteiten in en om de camping. Maar met ingrediënten bedoelen we de ingrediënten voor een heerlijke maaltijd op de camping.

Landwinkel nabij de camping

In Nieuwolda heeft Landwinkel Oldiek een boerderijwinkel met echte Groningse streekproducten, allemaal van eigen bodem. Bij streekproducten kunt u denken aan vers geperst perensap, appelsap of de enige echte Groninger koek.

Landwinkel Oldiek beschikt over eigen fruitgaarden waaronder een wijngaard. Van de druiven van de wijngaard worden witte, rode en rosé wijnen gemaakt en die kunt u allemaal kopen in de landwinkel. Een aantal van de verse producten van Landwinkel Oldiek worden ook in de winkel / receptie van Camping de Bouwte verkocht. Zo kunt u dus een heerlijke fles wijn kopen van Groningse bodem voor bij het diner.

Er op uit tip voor wijnliefhebbers

boerderijwinkel molema09Wanneer u van wijn houdt is het leuk om naar Landwinkel Oldiek te gaan. Wijnproeverijen kunnen momenteel op afspraak geboekt worden vanaf 10 personen waar u onder het genot van een hapje,  diverse wijnen kunt proeven en een rondleiding kunt krijgen. In de winkel kunt u de wijnen kopen, uw boodschappen doen en wellicht een leuke streekmand meenemen voor de oppassers of de familie. Wilt u meer weten over Landwinkel Oldiek, bezoek dan de website.

Foto's

Bekijk de foto's van Landwinkel Oldiek waar onze streekproducten vandaan komen.

Share this post

Delen via FacebookDelen via Google PlusDelen via Twitter

Contactgegevens

Camping de Bouwte
Hoofdweg 20A
9681 AH Midwolda - Groningen
0597 - 591 706
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Volg ons op social media!

facebook3twitter3google3pinterest3

app2

Bekijk ons parkboekje

Ontdek Camping de Bouwte

bouwte streetview

plattegrond

zoover oranje
"Prima camping voor prima prijs"
Camping De Bouwte is een rustige camping, gelegen aan de A7 en daardoor ook geschikt als passantencamping. De plekken zijn ruim en afgescheiden door struiken, daardoor veel privacy. Er zijn alle soorten plekken te vinden (zon, schaduw, halfschaduw). De camping heeft veel groen, wat meer dan uitstekend onderhouden wordt. Het sanitair is verwarmd, wordt minstens 3 x per dag schoongemaakt en heeft muziek!
 

Ontdek het zelf

bouwte streetview

Wij worden door onze gasten gewaardeerd met een score van 9.1 op basis van 35 beoordelingen.

Bekijk onze reviews