Camping de Bouwte heeft een nieuwe app laten ontwikkelen waarmee u nog makkelijker informatie kunt opzoeken over de camping, de faciliteiten en de omgeving. Tevens kunt u met de app eenvoudig uw boodschappen bestellen. Simpel, snel en praktisch!

Broodjes bestellen via de app


Om het u nog makkelijker te maken is het mogelijk om broodjes te bestellen via de app! Ontzettend handig, want u hoeft dus geen formulieren meer in te vullen op de receptie, maar u kunt gewoon vanuit uw voortent, caravan, chalet of blokhut verse broodjes bestellen voor uw ontbijt.

Ook uw boodschappen zijn met een simpele "druk op de knop" geregeld. Via de app geeft u aan wat u nodig heeft en wij zorgen dat het de volgende dag voor u klaar staat.

Een service van Camping de Bouwte!

Nu te downloaden:


 Itunes Android 
 app itunes  app playstore

Share this post

Delen via FacebookDelen via Google PlusDelen via Twitter

Contactgegevens

Camping de Bouwte
Hoofdweg 20A
9681 AH Midwolda - Groningen
0597 - 591 706
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Volg ons op social media!

facebook3twitter3google3pinterest3

app2

Bekijk ons parkboekje

plattegrond

zoover oranje
"Prima camping voor prima prijs"
Camping De Bouwte is een rustige camping, gelegen aan de A7 en daardoor ook geschikt als passantencamping. De plekken zijn ruim en afgescheiden door struiken, daardoor veel privacy. Er zijn alle soorten plekken te vinden (zon, schaduw, halfschaduw). De camping heeft veel groen, wat meer dan uitstekend onderhouden wordt. Het sanitair is verwarmd, wordt minstens 3 x per dag schoongemaakt en heeft muziek!
 

Ontdek het zelf

bouwte streetview

Wij worden door onze gasten gewaardeerd met een score van 9.1 op basis van 35 beoordelingen.

Bekijk onze reviews