oostwold airshow

Tiende editie van de Oostwold Airshow

Zondag 9 juni en maandag 10 juni 2019

Tiende editie Oostwold Airshow - 9 en 10 juni 2019

Op zondag 9 en maandag 10 juni wordt de tiende editie van de oostwold airshow georganiseerd. Met zo'n 25.000 bezoekers is de oostwold airshow uitgegroeid tot het grootste evenement in de nederlandse burgerluchtvaart. Uniek op het europese vasteland is het grote aantal vliegtuigen uit de tweede wereldoorlog, de z.g. warbirds, die in hun meest originele staat, verschillende demonstraties verzorgen. O.a. mustangs, spitfires, warhawks, een thunderbolt en de uiterst zeldzame sea fury zorgen ervoor dat je ogen en oren tekort komt.

Naast heel veel vliegende historie kan je ook antieke tractoren, voertuigen en een compleet bewoond militair kamp uit de tweede wereldoorlog bewonderen. In combinatie met de verschillende kinderactiviteiten is de oostwold airshow het gezinsevenement bij uitstek.

de 10e editie van de oostwold airshow belooft een onvergetelijk evenement op - letterlijk en figuurlijk - hoog niveau te worden.

Tickets zijn verkrijgbaar op het vliegveld en online. www.oostwold-airshow.nl 

Passe-partout (zondag en maandag) €35,- zondag €18,- maandag €25,- kinderen tot 12 jaar half geld en kleiner dan 1 meter gratis. Parkeren €2,-

 

 

Terug naar overzicht

  • Enorm aan te bevelen!
  • Uiterst plezierige ontvangst
  • Onverwacht leuke omgeving
  • Een bijzondere camping met een perfecte leiding
  • Fijne en vooral mooie gezellige camping
Ligging
Prijs / kwaliteit
Kindvriendelijk
Eetgelegenheden
Staat v/h sanitair
Hygiëne
9,0
9,5
8,9
8,6
9,8
9,7