Kamperen in Groningen op Camping de Bouwte

Kamperen in Groningen? Geniet van een heerlijke vakantie op Camping de Bouwte in het natuurrijke Groningse dorp Midwolda! Wij hebben alle ingrediënten in huis voor een geslaagde vakantie om nooit te vergeten.

Zoek & boek een kampeerplaats

Meer informatie of direct reserveren

Wilt u meer weten over de mogelijkheden of advies welke kampeerplaats het beste bij uw wensen past? Neem dan contact met ons op. Wij helpen u graag verder.

In de zomer kunt u heerlijk met het gezin genieten van vakantie. De kinderen genieten de hele dag op de vele speeltoestellen, of ze gaan naar onze recreatieplas met drijvende hindernisbaan en zandstrand. Een bruisende zomer beleeft u op onze camping in de provincie Groningen!

Camping met gratis wifi 

Wanneer u bij ons komt kamperen, dan kunt u overal gebruik maken van het gratis wifi netwerk. Op deze manier kunt u elke dag even contact hebben met het thuisfront, de leukste wandel- en fietsroutes vinden of kijken wat het weer van die dag wordt.

Luxe kampeerplaats in Midwolda

kamperen in groningenOp onze camping heeft u het voor het zeggen. Wilt u back to basic of of liever meer comfort op onze luxe kampeerplaatsen? Wij bieden diverse type kampeerplaatsen, bijvoorbeeld kampeerplaatsen met stroom en een water-, riool- en tv-aansluiting. Het is daarnaast ook mogelijk om alleen te kiezen voor een kampeerplaats en verder geen gebruik te maken van de faciliteiten. Camperaars zijn van harte welkom op onze ruime camperplaatsen.

Even geen zin om de caravan of camper mee te nemen? Huur dan een paar dagen een van onze huuraccommodaties.

Kamperen in Groningse Midwolda met uitstekende voorzieningen

kamperen groningenCamping de Bouwte biedt meer dan alleen kampeerplaatsen. Uiteraard is het sanitair goed onderhouden en schoon, maar in het sanitairgebouw kunt u ook terecht voor de was. Ervaar dezelfde gemakken als thuis wanneer u de wasmachine en droger gebruikt.

In onze gezellige brasserie kunt u terecht wanneer u geen zin heeft om te koken of gewoon even lekkere snack voor tussendoor. U kunt er plaats nemen aan een van de tafeltjes of het eten afhalen.

Tijdens de  vakantie is de afwas vaak een hele leuke bezigheid en u leert dan al snel nieuwe mensen kennen. Maar wat als wij nu de afwas voor u doen? Het enige wat u nog hoeft te doen is de vaat in de vaatwasser te plaatsen en terwijl de vaat gedaan wordt geniet u lekker van de zon. Of u maakt even een praatje met een van de andere gasten. Afwassen is nog nooit zo leuk geweest. Informeer naar de mogelijkheden tijdens uw vakantie.

Kamperen in Groningen zoals u dat wenst

Camping de Bouwte biedt verschillende soorten kampeerplaatsen aan. Of u nu houdt van luxe of liever alleen een kampeerplaats zoekt, bij ons is het allemaal mogelijk. Wij geven u een overzicht van de mogelijkheden.

Supercomfortplaats

Comfortplaatsen 36 – 74 op het Klaverveld hebben stroom-, wateraansluiting, aansluiting op riool en cai.

Comfortplaats

Plaatsen met stroom 75 – 89 op speeltuinveld hebben alleen een stroomaansluiting op de plaats. En 1 centraal aansluitpunt voor water.

Comfortplusplaats

Plaatsen met stroom en cai 90- 102 hebben Stroom en cai op de plaats en twee centrale aansluitpunten met water.

Tentplaatsen

Voor de wandelaars of fietsers die een of enkele nachten willen verblijven in een kleine tent hebben wij trekkersplaatsen beschikbaar. Deze trekkersplaatsen hebben geen stroom of watervoorziening op de kampeerplaats. Deze kampeerplaatsen hoeft u ook niet vooraf te reserveren. Wilt u zeker weten dat er een kampeerplaats beschikbaar is, neem dan even telefonisch contact met ons op via 0597-591 706.

Goed Weer garantie

Op Camping de Bouwte is het altijd mooi weer op vakantie met onze Goed Weer garantie. Het weer hebben we niet in de hand, maar de garantie kunnen we wel bieden. Lees hier meer over deze service.

Lees minder

  • Luxe chalets aan het water
  • Ruime kampeerplaatsen
  • Recreatieplas met hindernisbaan
  • 2 km van het Oldambtermeer
  • Rust, ruimte en ultieme gastvrijheid