Kamperen in Groningen op familiecamping de Bouwte

Kamperen in Groningen op gezellige familiecampingKamperen op familiecamping de Bouwte in Groningen betekent genieten van een heerlijke vakantie! Onze familiecamping heeft alle ingrediënten in huis voor een geslaagde vakantie om nooit te vergeten.

In de vakantieperiodes kunt u heerlijk met het gezin genieten op onze familiecamping. De kinderen genieten de hele dag op de vele speeltoestellen, of ze gaan naar het strand op Camping de Bouwte. Een bruisende zomer beleeft u bij ons in Groningen!

Camping met gratis wifi

 Wanneer u komt kamperen op familiecamping De Bouwte kunt u op de gehele camping gebruik maken van het gratis wifi netwerk.

Op deze manier kunt u elke dag even contact hebben met het thuisfront, de leukste wandel- en fietsroutes vinden of kijken wat het weer van die dag wordt.

Luxe kamperen in Groningen

entree watervalletjeOp onze luxe familiecamping heeft u het voor het zeggen. Wilt u back to basic of of liever meer comfort op onze luxe kampeerplaatsen? Wij bieden diverse type kampeerplaatsen, bijvoorbeeld kampeerplaatsen met stroom en een water-, riool- en tv-aansluiting. Het is daarnaast ook mogelijk om alleen te kiezen voor een kampeerplaats en verder geen gebruik te maken van de faciliteiten.

Even geen zin om de caravan mee te nemen? Huur dan een paar dagen een van onze huuraccommodaties.

Uitstekende voorzieningen op onze familiecamping

vlaggen camping de bouwteFamiliecamping De Bouwte biedt meer dan alleen kampeerplaatsen. Uiteraard is het sanitair goed onderhouden en schoon, maar in het sanitairgebouw kunt u ook terecht voor de was. Ervaar dezelfde gemakken als thuis wanneer u de wasmachine en droger gebruikt.

In onze gezellige brasseriekunt u terecht wanneer u geen zin heeft om te koken of gewoon even lekkere snack voor tussendoor. U kunt er plaatsnemen aan een van de tafeltjes of het eten afhalen.

Tijdens de  vakantie is de afwas vaak een hele leuke bezigheid en u leert dan al snel nieuwe mensen kennen. Maar wat als wij nu de afwas voor u doen? Het enige wat u nog hoeft te doen is de vaat in de vaatwasser te plaatsen en terwijl de vaat gedaan wordt geniet u lekker van de zon. Of u maakt even een praatje met een van de andere gasten. Afwassen is nog nooit zo leuk geweest. Informeer naar de mogelijkheden tijdens uw vakantie.

Kamperen zoals u dat wenst

Camping de Bouwte biedt verschillende soorten kampeerplaatsen aan. Of u nu houdt van luxe of liever alleen een kampeerplaats zoekt, bij ons is het allemaal mogelijk. Wij geven u een overzicht van de mogelijkheden.

Comfortplaats

Comfortplaatsen 36 – 74 op het Klaverveld hebben stroom-, wateraansluiting, aansluiting op riool en cai.

Comfortplaats met electra

Plaatsen met stroom 75 – 89 op speeltuinveld hebben alleen een stroomaansluiting op de plaats. En 1 centraal aansluitpunt voor water.

Comfortplaats met electra en cai

Plaatsen met stroom en cai 90- 102 hebben Stroom en cai op de plaats en twee centrale aansluitpunten met water.

Tentplaatsen

Voor de wandelaars of fietsers die een of enkele nachten willen verblijven in een kleine tent hebben wij trekkersplaatsen beschikbaar. Deze trekkersplaatsen hebben geen stroom of watervoorziening op de kampeerplaats. Deze kampeerplaatsen hoeft u ook niet vooraf te reserveren. Wilt u zeker weten dat er een kampeerplaats beschikbaar is, neem dan even telefonisch contact met ons op via 0597-591 706.

Lees minder

Onze arrangementen

Extra voordelig op vakantie met onze arrangementen

 
  • Enorm aan te bevelen!
  • Uiterst plezierige ontvangst
  • Onverwacht leuke omgeving
  • Een bijzondere camping met een perfecte leiding
  • Fijne en vooral mooie gezellige camping
Ligging
Prijs / kwaliteit
Kindvriendelijk
Eetgelegenheden
Staat v/h sanitair
Hygiëne
8,7
8,6
8,9
8,2
9,0
9,3