De gezelligste camping met een recreatieplas in Groningen!

camping met recreatieplasOp Camping de Bouwte in Midwolda kunnen kinderen heerlijk spelen in de mooie, grote recreatieplas. Het is de perfecte plek voor kinderen om nieuwe vriendjes te maken, de leukste avonturen te beleven en op warme dagen lekker af te koelen. Op onze camping met recreatieplas weet u pas zeker dat uw hele gezin een fijne vakantie heeft.

Ieder jaar wordt de zwemplas leeggepompt, uitgegraven en weer opnieuw gevuld met vers water uit eigen bron! Deze werkzaamheden vinden plaats in april/mei zodat er zo lang mogelijk genoten kan worden van goed zwemwater. Vanaf eind mei kan er dan weer gebruik worden gemaakt van de zwemplas.

De zwemplas is alleen toegankelijk voor campinggasten.

Recreatieplas met glijbaan

Een recreatieplas is leuk, maar met een glijbaan erbij is het nog veel leuker! Vanaf de twee glijbanen glijden kinderen het heerlijk verfrissende water tegemoet. Maar dat is nog niet alles. Ook de kabelbaan over het gehele meer en de enorme berg zand bieden gegarandeerd veel speelplezier!

Direct naast de recreatieplas staan diverse speelattributen. Er is een enorm klimrek waar kinderen behendig overheen kunnen klauteren. Ook zijn er trampolines waar uren op gesprongen en geduikeld kan worden. Voor zowel de grotere kinderen als de allerkleinsten is er dus meer dan genoeg om mee te spelen!

Hindernisbaan op het water

Water hindernisbaanOok is er een superleuke flotibaan te vinden in onze recreatieplas. Dit is een hindernisbaan in het water, wat zorgt voor uren waterpret voor jong en oud. Je start bij de 'zig zag' waar je overheen moet lopen, dan kom je bij de 'step up' waar je bij langs moet. Vervolgens kom je bij de 'rolling runner' waar je overheen moet zien te komen, waarna je beland bij de 'jump and duck' waar je onderdoor en overheen moet klimmen. Het parcours eindigt met een 'glijbaan' die je te water brengt. 

Sluit een dag bij de recreatieplas af met een ijsje

camping met zwemplasBrasserie de Lounge bevindt zich aan de rand van de plas. Neem plaats op het terras, geniet van een heerlijk drankje en houd ondertussen een oogje op uw plezier makende kinderen. Sluit in onze gezellige brasserie de dag af met een ijsje, een glaasje fris of een van de lekkere gerechten op onze kaart. 

U heeft het goed gelezen een vakantie bij Camping de Bouwte is helemaal geweldig!

Wilt u meer weten over onze camping neem dan contact met ons op.

Lees minder

  • Luxe chalets aan het water
  • Ruime kampeerplaatsen
  • Recreatieplas met hindernisbaan
  • 2 km van het Oldambtermeer
  • Rust, ruimte en ultieme gastvrijheid