Ontdek de mooie omgeving van Midwolda

landgoed achter de ennemaborghEen prachtige omgeving en door veel mensen nog niet ontdekt, maar ook de rust en de ruimte maken Oost-Groningen tot een heerlijke plek om te genieten. Doordat wij niet de enige zijn die dit hebben bedacht zijn er ook nog erg veel leuke activiteiten te beleven in de buurt. Vervelen hoeft dus totaal niet aan de orde te komen op deze prettige vakantie.

Wanneer u er een dagje op uit wilt, kunt u alle kanten op. U kunt een actief dagje op stap, bijvoorbeeld lekker wandelen en fietsen in de natuur. Maar wij hebben ook diverse culturele tips voor u. Wilt u een dagje er op uit met de kinderen, bekijk dan onze tips. Succes gegarandeerd bij de kinderen. Aangezien we vlakbij het Oldambtmeer zitten zijn er ook tal van water gerelateerde tips, denk aan een mooie rondvaart of een dagje strand. Na een lange dag op stap heeft u misschien geen zin meer om te koken. Daarom hebben we ook een aantal restaurants voor u geselecteerd. 

Heeft u nog vragen over wat er allemaal in en rondom Midwolda te doen is, neem gerust contact met ons op. Wij informeren u graag. 

  • Luxe chalets aan het water
  • Ruime kampeerplaatsen
  • Recreatieplas met hindernisbaan
  • 2 km van het Oldambtermeer
  • Rust, ruimte en ultieme gastvrijheid