Camping met visvijver in Groningen

viswedstrijd 2Liefhebbers van vissport zitten goed op Camping de Bouwte: een camping met visvijver waar u zelf uw hengel uit kunt gooien en vis kunt vangen. Ontspannen aan de waterkant, genieten van de groene omgeving en kijkend naar de dobber; dat is toch de ideale vakantie voor elke visliefhebber.

Wilt u vissen vanaf het water? Dat kan! Vanaf onze aanlegsteiger kunt u met uw eigen kleine boot gaan varen en vissen.

Heerlijk genieten op onze camping met visvijver

Op onze camping met viswater kunt u kamperen met uw caravan, tent of camper en genieten van de typische gezellige campingsfeer. Maar wanneer u liever iets meer comfort en gemak wenst, kunt u er ook voor kiezen om een chalet te huren op Camping de Bouwte.

Uw vakantie begint direct bij aankomst. Het enige wat u hoeft te doen is de auto uitladen, uw visspullen pakken en een geschikte plek uitzoeken rondom de visvijver van de camping.

Een visvakantie begint in het Groningse Midwolda

Chaletpark de Bouwte04Camping de Bouwte ligt in een prachtige groene omgeving. U kunt verscholen in het groen aan de waterkant uw hengel uitgooien in het viswater en wachten tot de vissen toehappen. In principe hoeft u de camping niet meer af. Er zijn perfecte sanitaire voorzieningen en wanneer u geen zin heeft om te koken, kunt u een maaltijd of snack halen in Brasserie de Lounge. Kinderen vermaken zich prima met vele speeltoestellen en kunnen heerlijk spelen in en om de recreatieplas.

Het viswater en de omgeving van Camping de Bouwte bieden nog veel meer moois. Midwolda is gelegen aan het mooie Oldambtmeer, waar u diverse watersporten kunt uitoefenen in, om en op het water. Maak bijvoorbeeld een rondvaarttocht over het water en ontdek het water van een andere kant. Ervaar Groningen tijdens een visvakantie op Camping de Bouwte!

  • Luxe chalets aan het water
  • Ruime kampeerplaatsen
  • Recreatieplas met hindernisbaan
  • 2 km van het Oldambtermeer
  • Rust, ruimte en ultieme gastvrijheid