Camperplaats in Groningen: ontdek onze camperboulevard

camperplaats groningenKamperen met een camper op een ruime camperplaats in Groningen?  Dat kan op de camperboulevard van Camping de Bouwte in het Groningse Midwolda. De camping beschikt niet alleen over comfortabele kampeerplaatsen, maar ook over een ruime camperboulevard met uitstekende faciliteiten voor u en uw camper. Kom ook kamperen met uw camper op onze camperplaats in het Groningse Midwolda in een groene omgeving, maar toch dichtbij grote uitvalswegen, zoals de A7 en de N33.

Camperaars op doorreis opgelet!

Camperaars op doorreis hebben veelal speciale wensen. Bij voorkeur gelegen nabij de ingang zodat het mogelijk is om op elk gewenst tijdstip aan te komen of te vertrekken. Daarnaast is het wenselijk voor de grote campers dat de camperplaatsen verhard zijn zodat ze makkelijk in en uit kunnen parkeren. En uiteraard goede faciliteiten voor de sanitaire voorzieningen aan boord van de camper.

Camping de Bouwte voldoet aan alle wensen met de perfecte camperplaatsen in Groningen op onze camperboulevard. De verharde plaatsen zijn ideaal voor zware campers. de plaatsen hebben een  eigen stroomaansluiting waar u zo kunt inpluggen.  Het speciale camperstation dient om u gemakkelijk van dienst te zijn voor het afvalwater en schoonwateraanvoer. Hier kunt u ook uw chemisch toilet legen. Alles bij de hand.

Op onze Groningse camping is het altijd mooi weer op vakantie met onze Goed Weer garantie. Het weer hebben we niet in de hand, maar de garantie kunnen we wel bieden. Lees hier meer over deze service.

Camperplaats in het Groningse Midwolda voor een lange vakantie

 camperplaats in groningenWilt u liever wat langer komen kamperen met uw camper, dan hoeft u niet perse op de camperplaatsen te staan, maar kunt u ook een gewone comfortabele kampeerplaats reserveren. Zo kunt u van de echte campingsfeer genieten, zo vanuit uw eigen camper.

Goed om te weten: heerlijk vanaf uw vakantieplek uitkijken over het water, of wellicht liever even een duik nemen? Dat kan, onze camping heeft namelijk een eigen zwemplas!

Perfecte ligging nabij de A7 in Groningen

Camping de Bouwte ligt op enkele minuten reisafstand van de A7. Wanneer u van Groningen op doorreis bent naar Duitsland is het dus de ideale plaats voor een overnachting. Ook liggen we vlakbij de N33 van Delfzijl naar Assen. Wanneer u al een lange reisdag achter de rug hebt, kunt u bij ons even bijkomen en letterlijk en figuurlijk even bijtanken en opladen.

Meer informatie over onze camperplaats in Groningen

Voor de camperboulevard geldt dat u 24 uur per dag toegang heeft en kunt aankomen of vertrekken. De receptie is open tot 17.00 uur, maar wanneer u later aankomt kunt u zich telefonisch 0597-591706 of middels de intercom aan de receptie aanmelden tot 21.00 uur sávonds en vanaf sóchtends 7.00 uur. De volgende ochtend kunt u zich dan bij ons op de receptie aanmelden vanaf 9.00 uur of op afspraak wanneer u al eerder wenst te vertrekken.

U kunt zelf een camperplaats in Groningen uitzoeken op de camperboulevard.

Lees minder

  • Luxe chalets aan het water
  • Ruime kampeerplaatsen
  • Recreatieplas met hindernisbaan
  • 2 km van het Oldambtermeer
  • Rust, ruimte en ultieme gastvrijheid