Ruime camperplaats in Groningen: ontdek onze camperboulevard

Camperplaatsen groningen A7Kamperen met een camper op een camperplaats in Groningen?  Dat kan op de camperboulevard van Camping de Bouwte in het Groningse Midwolda. De camping beschikt niet alleen over comfortabele kampeerplaatsen, maar ook over een ruime camperboulevard met uitstekende faciliteiten voor u en uw camper. Kom ook kamperen met uw camper in de groene natuur van Midwolda, maar toch dichtbij grote uitvalswegen, zoals de A7 en de N33.

Camperplaatsen in Groningen voor camperaars op doorreis

Camperaars op doorreis hebben veelal speciale wensen. Bij voorkeur gelegen nabij de ingang zodat het mogelijk is om op elk gewenst tijdstip aan te komen of te vertrekken. Daarnaast is het wenselijk voor de grote campers dat de camperplaatsen verhard zijn zodat ze makkelijk in en uit kunnen parkeren. En uiteraard goede faciliteiten voor de sanitaire voorzieningen aan boord van de camper.

Camping de Bouwte voldoet aan alle wensen met de perfecte camperplaatsen in Groningen op onze camperboulevard. De verharde plaatsen zijn ideaal voor zware campers. de plaatsen hebben een  eigen stroomaansluiting waar u zo kunt inpluggen.  Het speciale camperstation dient om u gemakkelijk van dienst te zijn voor het afvalwater en schoonwateraanvoer. Hier kunt u ook uw chemisch toilet legen. Alles bij de hand.

Camperplaats in Midwolda voor een lange vakantie

 camperplaats groningenWilt u liever wat langer komen kamperen met uw camper in Groningen, dan hoeft u niet perse op de camperplaatsen te staan, maar kunt u ook een gewone comfortabele kampeerplaats reserveren. Zo kunt u van de echte campingsfeer genieten, zo vanuit uw eigen camper.

Heerlijk vanaf u vakantieplek uitkijken over het water, of wellicht liever even een duik nemen? Dat kan, onze camping heeft namelijk een eigen zwemplas!

Perfecte ligging nabij de A7 in Groningen

Camping de Bouwte ligt op enkele minuten reisafstand van de A7. Wanneer u van Groningen op doorreis bent naar Duitsland is het dus de ideale plaats voor een overnachting. Ook liggen we vlakbij de N33 van Delfzijl naar Assen. Wanneer u al een lange reisdag achter de rug hebt, kunt u bij ons even bijkomen en letterlijk en figuurlijk even bijtanken en opladen.

Meer informatie over onze camperplaatsen in Groningen

Voor de camperboulevard geldt dat u 24 uur per dag toegang heeft en kunt aankomen of vertrekken. De receptie is open tot 17.00 uur, maar wanneer u later aankomt kunt u zich telefonisch 0597-591706 of middels de intercom aan de receptie aanmelden tot 21.00 uur sávonds en vanaf sóchtends 7.00 uur. De volgende ochtend kunt u zich dan bij ons op de receptie aanmelden vanaf 9.00 uur of op afspraak wanneer u al eerder wenst te vertrekken.

U kunt zelf een plekje uitzoeken op de camperboulevard.

Lees minder

  • Enorm aan te bevelen!
  • Uiterst plezierige ontvangst
  • Onverwacht leuke omgeving
  • Een bijzondere camping met een perfecte leiding
  • Fijne en vooral mooie gezellige camping
Ligging
Prijs / kwaliteit
Kindvriendelijk
Eetgelegenheden
Staat v/h sanitair
Hygiëne
8,7
8,6
8,9
8,2
9,0
9,3