Uren spelen op familiecamping de Bouwte in Midwolda

airtrampoline 1Familiecamping De Bouwte in Midwolda is dé camping om te genieten met het hele gezin. Voor jong en oud zijn alle ingrediënten voor een topvakantie aanwezig. Onze camping kent uitstekende faciliteiten en voor kinderen zijn er allerlei leuke speelvoorzieningen. Niet alleen onze camping, maar ook de omgeving van onze Groningse familiecamping biedt uitkomst!

In de zomervakantie worden er een aantal leuke activiteiten georganiseerd. Kom bijvoorbeeld gezellig naar de muziekavond, doe mee met de bingo's voor groot en klein of kom gezellig hutten bouwen. 

Activiteitenrooster 2023

Gezellige camping voor families met kinderen

Op onze gezinscamping voor families met kinderen zijn volop speeltoestellen en andere speelvoorzieningen te vinden. Bovendien kunnen kinderen lekker van de waterglijbaan roetsjen of spelen op het strand bij de recreatieplas.

Maar niet alleen op de camping is veel te zien, doen en beleven. Ook de directe omgeving biedt veel speelplezier. Op het nabijgelegen strand van Midwolda kunnen kinderen zich uitleven op de reusachtige houten walvis, een prachtig klim- en klautertoestel. In de bek van de houten vis zijn zelfs geulen waar een laagje water doorstroomt. Spelen maar!

Familiecamping met bruisende omgeving in Groningen

flotiDe omgeving van onze familiecamping in Groningen is bruisend en biedt voor ieder wat wils. Zo kunt u bijvoorbeeld naar het gezellige Midwolda of Blauwestad. Hier kunt u genieten van allerlei watersporten en rondvaarten in en door een schitterend waterrijk gebied. En wat dacht u van wilde zeehonden spotten bij de punt van Reide? Dat is nou echt een bijzondere ervaring!

Ook is het leuk om met kinderen bijvoorbeeld naar De Leeuwenborg te gaan, een indoor speelparadijs in Nieuw Scheemda. In Ter Apel is voor kinderen eveneens iets leuks te beleven. Daar ligt namelijk Wonderwereld, een fantasie- en dierenpark voor uren plezier. Kortom, in de omgeving van onze gezins- en familiecamping in Groningen is er genoeg te beleven voor jong en oud.

Lees minder

  • Luxe chalets aan het water
  • Ruime kampeerplaatsen
  • Recreatieplas met hindernisbaan
  • 2 km van het Oldambtermeer
  • Rust, ruimte en ultieme gastvrijheid