Chaletpark Groningen: 

bungalowpark groningen

Op ons uitbreidingsplan staan cubechalets en privé sanitaire units voor de verhuur. Wat deze kavels echt uniek maakt, is de ligging aan het water en de grootte van de kavels van ongeveer 400 vierkante meter. Ga met uw kano of bootje het water op en ontdek de geweldige omgeving!

Houdt u meer van wandelen en fietsen, dan kunt u in de directe omgeving gegarandeerd de mooiste tochten maken. Elk seizoen van het jaar heeft zijn charmes en daar kunt u keer op keer van genieten. Ontdek de provincie Groningen elk seizoen opnieuw!

De cubechalets zijn modern ingericht en van alle gemakken voorzien. We hebben 2-persoons en 4-persoons cubechalets.

Faciliteiten op ons mooi gelegen chaletpark in de provincie Groningen

bungalowpark in groningenWanneer u een vakantiewoning huurt op ons park kunt u uiteraard gebruik maken van de faciliteiten van de camping. De recreatieplas zorgt gegarandeerd voor uren waterpret voor jong en oud. Glijden van de waterglijbaan, klimmen in het klimnet of spelen op de kabelbaan, de kinderen beleven de vakantie van hun leven elk jaar weer.

En heeft u even geen zin om te koken, dan doen wij dat graag voor u. In Brasserie de Lounge bent u tijdens het kampeerseizoen van april t/m september van harte welkom voor een heerlijke maaltijd of het afhalen van een snack.

Wilt u meer weten over ons chaletpark in Groningen? Neem dan contact met ons op.

Lees minder

  • Luxe chalets aan het water
  • Ruime kampeerplaatsen
  • Recreatieplas met hindernisbaan
  • 2 km van het Oldambtermeer
  • Rust, ruimte en ultieme gastvrijheid