Gezellig uit eten in Brasserie de Lounge

brasserie 1

Als u in de vakantie niet wilt koken kunt u gebruik maken van de mogelijkheid die er in Brasserie de Lounge geboden wordt. Hier kunt u terecht voor ontbijt, lunch, diner of voor een gezellige kop koffie, snack, ijs, wijn/ borrelmoment. Ook voor het afhalen van patat/snacks en pizza's bent u hier aan het juiste adres.

In het voor- en naseizoen is de brasserie van woensdag t/m zondag geopend van 09:00 t/m 20:00 uur. In het hoogseizoen is de brasserie dagelijks geopend van 09:00 t/m 20:00 uur. Bij avond activiteiten en wanneer er nog mensen zijn, blijven we natuurlijk langer open.

Graag reserveren voor een tafel of afhaalbestelling. Dit kunt u doen via de telefoon, door te bellen naar 0597-591706 of door te geven aan de receptie/brasserie vóór 17:00 uur. Hiermee hopen we een ieder vlot te kunnen bedienen. Relaxed en stress-loos is ons motto!  Lunchkaart Dinerkaart Pizza's Koffie/Thee Nagerechten Ontbijt Relaxkaart.

Er is een ruim terras aanwezig met prachtig uitzicht op de recreatieplas.Terras brasserie

In het seizoen worden er leuke acitiviteiten georganiseerd voor alle leeftijden wat wils.

Activiteitenrooster Zomer 2024

Facelift Brasserie

Onze Brasserie heeft in 2022 een leuke facelift ondergaan. Zowel de keuken als de inrichting  van de De Brasserie is geheel vernieuwd.

Ook de sanitaire voorzieningen zijn volledig gemoderniseerd en rolstoeltoegankelijk gemaakt. Voor de jonge gasten van camping De Bouwte is nabij het centrumgebouw een mooie airtampoline geplaatst.

 

 

Kindvriendelijk

De kinderen vervelen zich hier nooit. Met  mooi weer kunnen ze heerlijk trampoline springen, tafeltennis spelen of bij het zwembad spelen terwijl u ze vanaf het terras in de gaten kunt houden.

  • Luxe chalets aan het water
  • Ruime kampeerplaatsen
  • Recreatieplas met hindernisbaan
  • 2 km van het Oldambtermeer
  • Rust, ruimte en ultieme gastvrijheid