Gezellig uit eten in Brasserie de Lounge

camping de bouwte midwolda23

Als u in de vakantie niet wilt koken kunt u gebruik maken van de mogelijkheid die er in Brasserie de Lounge geboden wordt. Hier kunt u terecht voor ontbijt, lunch, diner of voor een gezellige kop koffie, snack, ijs, wijn/ borrelmoment. Ook voor het afhalen van patat/snacks en pizza's bent u hier aan het juiste adres.

Er is een ruim terras aanwezig met prachtig uitzicht op de recreatieplas. Graag reserveren voor een tafel of afhaalbestelling. Dit kunt u doen via de telefoon, door te bellen naar 0633917183 of door te geven aan de receptie/brasserie vóór 17:00 uur.  Bekijk onze menukaart 

Facelift Brasserie

Onze Brasserie heeft in 2022 een leuke facelift ondergaan. Zowel de keuken als de inrichting  van de De Brasserie is geheel vernieuwd.

Ook de sanitaire voorzieningen zijn volledig gemoderniseerd en rolstoeltoegankelijk gemaakt. Voor de jonge gasten van camping De Bouwte is nabij het centrumgebouw een mooie airtampoline geplaatst.

Logo Provincie Groningen Transparant

 

Kindvriendelijk

De kinderen vervelen zich hier nooit. Met  mooi weer kunnen ze heerlijk trampoline springen, tafeltennis spelen of bij  het zwembad spelen terwijl u ze vanaf het terras in de gaten kunt houden.

Vanuit "de Lounge" worden leuke activiteiten georganiseerd.

Activiteitenrooster 2022

  • Enorm aan te bevelen!
  • Geweldig genoten!
  • Onverwacht leuke omgeving
  • Geweldig goed geregeld
  • Fijne en vooral mooie gezellige camping