Met een jaarplaats op onze camping kunt u het hele jaar genieten van vakantie

jaarplaats camping groningenVakantie betekent genieten. Een lange vakantie betekent extra lang genieten. Maar wat zou het fijn zijn om een heel seizoen te kunnen genieten van vakantie. Dat kan bij Camping de Bouwte! Wanneer u een jaarplaats voor uw stacaravan reserveert bent u van 30 maart tot en met 21 oktober van harte welkom op de camping!

Royale jaarplaatsen op Camping de Bouwte

De royale jaarplaatsen zijn ongeveer 150 tot 180 vierkante meter groot en bieden veel privacy. Uw stekje voor uw 2e huis. De jaarplaatsen zijn allemaal voorzien van water- electra- en rioolaansluiting alsmede satalliettelevisie. Uiteraard kunt u geheel gratis gebruik maken van ons wifi netwerk.

In de winterperiode kunt u natuurlijk uw plaats bezoeken, overnachten is alleen in overleg mogelijk, het water wordt namelijk in de winterperiode afgesloten.

Goede voorzieningen op de camping

vaste plaats op camping groningenIn het sanitair gebouw kunt u gebruik maken van de wasmachine en droger. In het gezellige eetcafé kunt u terecht wanneer u geen zin heeft om te koken of gewoon even lekkere snack voor tussendoor. U kunt er plaatsnemen in het restaurant of het eten afhalen. Het eetcafé is alleen tijdens het kampeerseizoen geopend.

 

Share this post

Delen via FacebookDelen via Google PlusDelen via Twitter

Contactgegevens

Camping de Bouwte
Hoofdweg 20A
9681 AH Midwolda - Groningen
0597 - 591 706
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Volg ons op social media!

facebook3twitter3google3pinterest3

app2

Bekijk ons parkboekje

Ontdek Camping de Bouwte

bouwte streetview

plattegrond

zoover oranje
"Prima camping voor prima prijs"
Camping De Bouwte is een rustige camping, gelegen aan de A7 en daardoor ook geschikt als passantencamping. De plekken zijn ruim en afgescheiden door struiken, daardoor veel privacy. Er zijn alle soorten plekken te vinden (zon, schaduw, halfschaduw). De camping heeft veel groen, wat meer dan uitstekend onderhouden wordt. Het sanitair is verwarmd, wordt minstens 3 x per dag schoongemaakt en heeft muziek!
 

Ontdek het zelf

bouwte streetview

Wij worden door onze gasten gewaardeerd met een score van 9.1 op basis van 35 beoordelingen.

Bekijk onze reviews