Jaarplaats in Groningen: geniet het hele jaar van vakantie!

jaarplaats groningenJaarplaats in Groningen, natuurlijk op Camping de Bouwte in Midwolda. Vakantie betekent genieten. Een lange vakantie betekent extra lang genieten. Maar wat zou het fijn zijn om een heel seizoen te kunnen genieten van vakantie. Wanneer u een jaarplaats op Camping de Bouwte in Groningen reserveert, dan bent u van 31 maart tot en met 2 oktober van harte welkom op de camping!

Royale jaarplaatsen in de provincie Groningen

De royale jaarplaatsen zijn ongeveer 150 tot 180 vierkante meter groot en bieden veel privacy. Uw stekje voor uw 2e huis. De jaarplaatsen zijn allemaal voorzien van water- electra- en rioolaansluiting alsmede satalliettelevisie. Uiteraard kunt u geheel gratis gebruik maken van ons wifi netwerk.

In de winterperiode kunt u natuurlijk uw plaats bezoeken, overnachten is alleen in overleg mogelijk, het water wordt namelijk in de winterperiode afgesloten.

Goede voorzieningen op Camping de Bouwte

jaarplaats in groningenIn het sanitair gebouw kunt u gebruik maken van de wasmachine en droger. In de gezellige brasserie kunt u terecht wanneer u geen zin heeft om te koken of gewoon even lekkere snack voor tussendoor. U kunt er plaatsnemen in het restaurant of het eten afhalen. De brasserie is alleen tijdens het kampeerseizoen geopend.

 

Wilt u meer informatie over onze jaarplaats in Groningen, neem dan contact met ons op.

  • Enorm aan te bevelen!
  • Geweldig genoten!
  • Onverwacht leuke omgeving
  • Geweldig goed geregeld
  • Fijne en vooral mooie gezellige camping