Met een jaarplaats op onze camping kunt u het hele jaar genieten van vakantie

ruitenveld 22Vakantie betekent genieten. Een lange vakantie betekent extra lang genieten. Maar wat zou het fijn zijn om een heel seizoen te kunnen genieten van vakantie. Dat kan bij Camping de Bouwte! Wanneer u een jaarplaats voor uw stacaravan reserveert bent u van 30 maart tot en met 21 oktober van harte welkom op de camping!

Royale jaarplaatsen op Camping de Bouwte

De royale jaarplaatsen zijn ongeveer 150 tot 180 vierkante meter groot en bieden veel privacy. Uw stekje voor uw 2e huis. De jaarplaatsen zijn allemaal voorzien van water- electra- en rioolaansluiting alsmede satalliettelevisie. Uiteraard kunt u geheel gratis gebruik maken van ons wifi netwerk.

In de winterperiode kunt u natuurlijk uw plaats bezoeken, overnachten is alleen in overleg mogelijk, het water wordt namelijk in de winterperiode afgesloten.

Goede voorzieningen op de camping

restaurantIn het sanitair gebouw kunt u gebruik maken van de wasmachine en droger. In de gezellige brasserie kunt u terecht wanneer u geen zin heeft om te koken of gewoon even lekkere snack voor tussendoor. U kunt er plaatsnemen in het restaurant of het eten afhalen. De brasserie is alleen tijdens het kampeerseizoen geopend.

 

  • Enorm aan te bevelen!
  • Uiterst plezierige ontvangst
  • Onverwacht leuke omgeving
  • Een bijzondere camping met een perfecte leiding
  • Fijne en vooral mooie gezellige camping
Ligging
Prijs / kwaliteit
Kindvriendelijk
Eetgelegenheden
Staat v/h sanitair
Hygiƫne
8,7
8,6
8,9
8,2
9,0
9,3