Camping de Bouwte nabij winkel vol streekproducten

winkel camping de bouwte Camping de Bouwte is gelegen in het prachtige dorpje Midwolda in Groningen en heeft alle ingrediënten in huis voor een heerlijke vakantie. Met ingrediënten bedoelen we niet alleen de mogelijkheden wat betreft kamperen en huren, of de perfecte faciliteiten in en om de camping. Maar met ingrediënten bedoelen we de ingrediënten voor een heerlijke maaltijd op de camping.

Landwinkel nabij de camping

In Nieuwolda heeft Landwinkel Oldiek een boerderijwinkel met echte Groningse streekproducten, allemaal van eigen bodem. Bij streekproducten kunt u denken aan vers geperst perensap, appelsap of de enige echte Groninger koek.

wijnproeverijen landwinkel odiekLandwinkel Oldiek beschikt over eigen fruitgaarden waaronder een wijngaard. Van de druiven van de wijngaard worden witte, rode en rosé wijnen gemaakt en die kunt u allemaal kopen in de landwinkel. Een aantal van de verse producten van Landwinkel Oldiek worden ook in de winkel / receptie van Camping de Bouwte verkocht. Zo kunt u dus een heerlijke fles wijn kopen van Groningse bodem voor bij het diner.

Er op uit tip voor wijnliefhebbers

Wanneer u van wijn houdt is het leuk om naar Landwinkel Oldiek te gaan. Wijnproeverijen kunnen momenteel op afspraak geboekt worden vanaf 10 personen waar u onder het genot van een hapje,  diverse wijnen kunt proeven en een rondleiding kunt krijgen. In de winkel kunt u de wijnen kopen, uw boodschappen doen en wellicht een leuke streekmand meenemen voor de oppassers of de familie. Wilt u meer weten over Landwinkel Oldiek, bezoek dan de website.

 

Bekijk de foto's van Landwinkel Oldiek waar onze streekproducten vandaan komen:

{gallery}fotoboek/winkel{/gallery}

  • Enorm aan te bevelen!
  • Geweldig genoten!
  • Onverwacht leuke omgeving
  • Geweldig goed geregeld
  • Fijne en vooral mooie gezellige camping