Camping aan het water in Groningen? Kom naar Camping de Bouwte!

camping aan het water groningenEen camping aan het water in Groningen gezocht? Dat is Camping de Bouwte in Midwolda. Wij beschikken ook over een eigen recreatieplas en viswater. De recreatieplas en de naastgelegen zonneweides, goede faciliteiten en schoon sanitair maken uw verblijf echt compleet.

De camping ligt op slechts een paar minuten rijden van het strand en de haven van Blauwestad: een prachtig waterrijk natuurgebied. De waterrijke omgeving biedt leuke activiteiten voor het hele gezelschap. Kom ook vakantie vieren op onze camping aan het water in het Groningse Midwolda.

Camping aan het water in het Groningse Midwolda met recreatieplas

camping aan het waterCamping de Bouwte heeft naast al het omringde water een eigen recreatieplas met twee glijbanen en een kabelbaan over het water voor veel kinderplezier. Terwijl de kinderen heerlijk spelen geniet u van een drankje op het terras van onze brasserie. De sportvelden en vele speeltoestellen zorgen voor uren plezier voor jong en oud. Onze camping heeft veel faciliteiten; onder andere goed sanitair bij het centraal gelegen sanitairgebouw. De hele camping beschikt over gratis wifi. Overal en wanneer u maar wilt bent u online.

Blokhut huren op onze camping aan het water in Groningen

De luxe ingerichte blokhutten van Camping de Bouwte, geschikt voor drie personen, laten u genieten van een welverdiende en comfortabele vakantie aan het water in Groningen. De blokhutten liggen allemaal aan of dichtbij het recreatiewater, zodat u vanuit uw verblijf een lekkere frisse duik kan nemen. Vanaf het terras heeft u niet alleen zicht op de recreatieplas, maar ook op de speeltuin waar uw kinderen zich fantastisch kunnen vermaken.

Ontdek de waterrijke omgeving

haven blauwestadVertrek vanuit de haven van Midwolda en genieten van een rondvaart, huur een zeilboot of kano of volg de fietsroute rondom het meer. Zin in een dagje strand? Voor kinderen is er aan de noordkant van Blauwestad, op het strand van Midwolda, een reusachtige houten walvis voor geweldig veel speelplezier.

In de Eemshaven ligt het vertrekpunt van de Borkumlijn. Voor u het weet staat u op het strand van het Duitse Waddeneiland Borkum. Op het eiland passeert u op weg naar de boulevard en het kilometerslange strand diverse winkeltjes en gezellige restaurantjes.

Vakantie vieren op een camping aan het water in Groningen was nog nooit zo leuk!

Zoek en boek uw vakantie

  • Enorm aan te bevelen!
  • Uiterst plezierige ontvangst
  • Onverwacht leuke omgeving
  • Een bijzondere camping met een perfecte leiding
  • Fijne en vooral mooie gezellige camping