Voordelig kamperen in Groningen bij Camping de Bouwte

ontdek groningen 50 plus krantOntdek Groningen bij Camping de Bouwte! Tijdens een voordelig weekend weg geniet u op Camping de Bouwte van comfort en rust, maar ook de omgeving in Groningen is een aanrader. Om en rondom de camping is er van alles te zien, te doen en te beleven, voor jong en oud.

In de groene omgeving rondom Camping de Bouwte maakt u de mooiste fiets- en wandeltochten. Met uw partner, vrienden of het hele gezin wandelt u heerlijk op het landgoed van de Ennemaborgh. Op het landgoed mag u zelfs buiten de paden wandelen! Ook voor een fietstocht leent de omgeving zich uitstekend; wat dacht u van een 22km lange route langs het Oldambtmeer?

Op zoek naar een culinair uitje? Dan bent u bij Landwinkel Ol Diek aan het juiste adres. Maak uw verblijf dan compleet met een wijnproeverij op de wijngaard van Landwinkel Ol Diek in Midwolda.

Speciaal voor de lezers van de 50 Plus krant

voordelig kamperenSpeciaal voor de lezers van de 50 Plus krant heeft Camping de Bouwte een bijzonder arrangement; als u een overnachting boekt in het weekend van 15 - 17 juni profiteert u van maar liefst 30% korting op uw verblijfskosten.

Dat is niet het enige, bij aankomst ontvangt u het mooie jaarboek van Route.nl, het routeboek voor fiets- en wandelliefhebbers.

Wilt u gebruik maken van deze aanbieding? Vermeld dan bij uw reservering de code “ontdek groningen”. De korting zal vervolgens worden verrekend op uw reserveringsbevestiging.

Op Camping de Bouwte in Groningen profiteert u van ruime faciliteiten

voordelig kamperenOp onze camping hebben we aan iedereen gedacht, van jong tot oud. Gratis Wi-Fi om een fiets- of wandelroute uit te stippelen en een ruime visvijver waar u uw hengel uit kunt werpen. Eetcafé de Joker op Camping de Bouwte organiseert regelmatig klaverjasavonden en is de perfecte plek om een broodje of een hele maaltijd te eten, ook kunt u hier gerust aanschuiven voor een kopje koffie of een lekker ijsje.

De grote recreatieplas is de perfecte plek om even verkoeling te zoeken, een baantje te trekken of gewoon van het zonnetje te genieten op de zonneweide. (Klein)kinderen kunnen zich uitstekend vermaken in de speeltuin nabij de recreatieplas en de kabelbaan en trampolines zijn ieder jaar weer ongekend populair!

Wijnproeverij bij Landwinkel Ol Diek

Landwinkel Ol Diek is een gezellige landwinkel waar u een grote diversiteit aan streekproducten vindt. Denk hierbij aan vers fruit; appels, kersen, peren en druiven maar ook sappen, jam en... wijn!

Speciaal voor de lezers van de 50 Plus krant organiseren wij op zaterdag 16 juni een bijzondere wijnproeverij waarbij u de diverse wijnen kunt proeven. De wijnproeverij kunt u reserveren voor € 12,50 per persoon.

Boek een weekend weg bij Camping de Bouwte in Groningen!

Boek een overnachting voor het weekend van 15 – 17 juni bij Camping de Bouwte in Groningen en ontvang 30% korting op uw verblijfskosten. Wees er snel bij!
  • Luxe chalets aan het water
  • Ruime kampeerplaatsen
  • Recreatieplas met hindernisbaan
  • 2 km van het Oldambtermeer
  • Rust, ruimte en ultieme gastvrijheid