Camping met zwembad in Groningen? Kom naar De Bouwte!

camping met zwembad groningenCamping met zwembad in Groningen gezocht? Wij hebben iets veel beters voor u in petto, namelijk een recreatieplas! Camping de Bouwte heeft misschien geen zwembad, maar wel een hele grote recreatieplas met zandstrand, zonneweide, glijbaan, kabelbaan en vele speelfaciliteiten. Gegarandeerd waterpret voor het hele gezin! Beleef een unieke strandvakantie op onze camping met zwembad in het Groningse Midwolda!

Veel zwemplezier beleeft u op onze camping met zwembad in het Groningse Midwolda

De recreatieplas is prachtig aangelegd met een zandstrand en zonneweide. Leg uw handdoek neer, installeer u voor een heerlijk dagje zwemmen en dan is het klaar voor de duik. De verfrissende duik. U kunt het water inlopen, maar u kunt er ook voor kiezen het water in te glijden. De recreatieplas heeft een grote glijbaan waar u zelfs met meerdere personen tegelijk vanaf kunt. U kunt bijvoorbeeld samen met uw kind van de glijbaan zo het water in plonsen.

Flotibaan: de leukste hindernisbaan op het water!

camping met zwembadOok is er een superleuke flotibaan te vinden in onze recreatieplas. Dit is een hindernisbaan in het water, wat zorgt voor uren waterpret voor jong en oud. Je start bij de 'zig zag' waar je overheen moet lopen, dan kom je bij de 'step up' waar je bij langs moet. Vervolgens kom je bij de 'rolling runner' waar je overheen moet zien te komen, waarna je beland bij de 'jump and duck' waar je onderdoor en overheen moet klimmen. Het parcours eindigt met een 'glijbaan' die je te water brengt. Zie onder faciliteiten het kopje floti voor meer informatie.

Diverse speelfaciliteiten om en over het water

Aan de rand van de recreatieplas staan diverse speeltoestellen. Kinderen kunnen uren klimmen en klauteren op het klimrek, spelen met zand of spelen op de diverse speeltoestellen. Maar de recreatieplas van Camping de Bouwte biedt nog iets wat de meeste zwembaden niet bieden: een kabelbaan over het water!

Reserveer nu uw kampeerplaats of accommodatie op onze camping met zwembad in Groningen

Dus zeg nou zelf, een camping met zwembad in Groningen? Een camping met recreatieplas is toch veel leuker! Reserveer dus direct uw vakantie en begin alvast met aftellen.

Bereken uw prijs Reserveer nu

  • Enorm aan te bevelen!
  • Uiterst plezierige ontvangst
  • Onverwacht leuke omgeving
  • Een bijzondere camping met een perfecte leiding
  • Fijne en vooral mooie gezellige camping