Camping met zwembad of recreatieplas in Groningen

zwemplasWat is er lekkerder dan een verfrissende duik tijdens de vakantie op een camping met zwembad? Een verfrissende duik in een recreatieplas op de camping! Camping de Bouwte heeft misschien geen zwembad, maar wel een hele grote recreatieplas met zandstrand, zonneweide, glijbaan, kabelbaan en vele speelfaciliteiten. Gegarandeerd waterpret voor het hele gezin! Beleef een unieke strandvakantie in het mooie Groningen.

Een verfrissende duik in ons natuurlijke zwembad

zwemplas fotoDe recreatieplas is prachtig aangelegd met een zandstrand en zonneweide. Leg uw handdoek neer, installeer u voor een heerlijk dagje zwemmen en dan is het klaar voor de duik. De verfrissende duik. U kunt het water inlopen, maar u kunt er ook voor kiezen het water in te glijden. De recreatieplas heeft een grote glijbaan waar u zelfs met meerdere personen tegelijk vanaf kunt. U kunt bijvoorbeeld samen met uw kind van de glijbaan zo het water in plonsen.

Diverse speelfaciliteiten om en over het water

Aan de rand van de recreatieplas staan diverse speeltoestellen. Kinderen kunnen uren klimmen en klauteren op het klimrek, spelen met zand of spelen op de diverse speeltoestellen. Maar de recreatieplas van Camping de Bouwte biedt nog iets wat de meeste zwembaden niet bieden: een kabelbaan over het water!

Dus zeg nou zelf, een camping met zwembad? Een camping met recreatieplas is toch veel leuker!

 

Bereken uw prijs Reserveer nu

  • Enorm aan te bevelen!
  • Uiterst plezierige ontvangst
  • Onverwacht leuke omgeving
  • Een bijzondere camping met een perfecte leiding
  • Fijne en vooral mooie gezellige camping
Ligging
Prijs / kwaliteit
Kindvriendelijk
Eetgelegenheden
Staat v/h sanitair
Hygiƫne
8,6
8,6
7,5
8,2
9,0
9,2