Camping in Midwolda gezocht? Vier uw vakantie op Camping de Bouwte!

camping midwoldaCamping in Midwolda? Geniet van een heerlijke vakantie in Groningen op Camping de Bouwte. Voor velen is dit prachtige plaatsje misschien nog onbekend, maar het dorp Midwolda heeft heel veel te bieden. Wanneer u vakantie viert op Camping de Bouwte in Midwolda kunt u het allemaal ontdekken.

Een heerlijke ontspannen vakantie op onze camping in het Groningse Midwolda

Vakantie op onze camping betekent genieten. Leuke dingen doen met het gezin, uitslapen, spelen, heerlijk eten. Wij hebben alle ingrediënten in huis voor een ontspannen vakantie in een prachtige omgeving. Of u nu houdt van kamperen of liever een accommodatie huurt, wilt watersporten of liever een boswandeling maakt, wilt koken of liever uit eten gaat, het is allemaal mogelijk op onze camping in Midwolda.

Midwolda, de smaragd van Blauwe Stad

Blauwe Stad is gelegen in de gemeente Oldambt, de jongste watergemeente van Nederland. U kunt hier wat betreft recreatie alle kanten op. Zo kunt u bijvoorbeeld zwemmen, surfen of zeilen in het Oldambtmeer of het meer verkennen tijdens een rondvaarttocht. De omgeving is omgeven door water waardoor de watersportmogelijkheden bijna eindeloos zijn.

Maar ook als u niet van watersport houdt kunt u alle kanten op. Er liggen kilometerslange fietspaden die leiden langst de mooiste plekjes in Midwolda en omstreken. Wanneer u een wandeling maakt over het Landgoed Emmaborgh kan het maar zo zijn dat u oog in oog komt te staan met de wilde konikpaarden. Dit is een van de weinige plaatsen in Nederland waar ze nog vrij rond lopen.

De mogelijkheden in de omgeving zijn eindeloos maar allemaal binnen handbereik wanneer u vakantie viert op onze camping in Midwolda. Vraag ons op de receptie naar tips, wij vertellen u graag meer over de prachtige omgeving van Midwolda.

Bereken uw prijs Reserveer nu

  • Enorm aan te bevelen!
  • Uiterst plezierige ontvangst
  • Onverwacht leuke omgeving
  • Een bijzondere camping met een perfecte leiding
  • Fijne en vooral mooie gezellige camping