Camping met privé sanitair in Groningen? Ontdek Camping de Bouwte in Midwolda!

privesanitair kavel 6Kom kamperen op een luxe camping met privé sanitair in Groningen en vier vakantie op Camping de Bouwte! Onze camping is gelegen in het Groningse dorp Midwolda, een verrassend groene omgeving waar u optimaal kunt genieten van de rust en de natuur.

Onze sfeervolle camping met privé sanitair beschikt over alle ingrediënten voor een ongekende vakantie. Van brasserie tot recreatieplas met waterhindernisbaan, het zal u aan niets ontbreken!

Luxe kamperen op een kampeerplaats met privé sanitair in het Groningse Midwolda

De privé sanitair cabines zijn voorzien van wastafel, douche en toilet. Uiteraard beschikken de kampeerplaatsen over een water- en elektra-aansluiting en kunt u gebruik maken van ons wifi netwerk. De kampeerplaatsen zijn extra ruim waardoor u optimaal van uw privacy kunt genieten. De kampeerplaatsen zijn tevens gelegen aan het water, prachtige plekken midden in de natuur. Bekijk hier de mogelijkheden.

Zoek & boek een kampeerplaats met privé sanitair

Camping met prive sanitair en uitstekende voorzieningen

Camping de Bouwte biedt meer dan alleen luxe kampeerplaatsen. Als onze gast kunt u gebruik maken van de uitstekende faciliteiten op de camping.

Onze top faciliteiten:

Veel gestelde vragen over onze camping met privé sanitair in Groningen

Welke faciliteiten zitten in de privé sanitair unit?

Alle kampeerplaatsen met privé sanitair beschikken over een eigen douche, wastafel en toilet.

Wat maakt de camping uniek?

Onze camping is gelegen in een verrassend groene omgeving waar u uren kunt wandelen of fietsen. Op de camping kunnen de kinderen uren spelen in de speeltuin, maar bij mooi weer is onze recreatieplas dé place-to-be. De waterhindernisbaan, glijbaan en speeltoestellen in en om het water zorgen voor veel zwem- en speelplezier!

Zijn honden welkom op de camping?

Ja, uw hond is van harte welkom op Camping de Bouwte. In de directe omgeving kunt u mooie wandelingen maken door de natuur.

Is de camping kindvriendelijk?

Jazeker, op onze camping kunnen kinderen zich vermaken op diverse speeltoestellen. In de zomer beleven ze veel zwemplezier in de recreatieplas met waterhindernisbaan.

Meer informatie of direct reserveren

Wilt u meer weten over de mogelijkheden of advies welke kampeerplaats het beste bij uw wensen past? Neem dan contact met ons op. Wij helpen u graag verder.

Lees minder

  • Enorm aan te bevelen!
  • Geweldig genoten!
  • Onverwacht leuke omgeving
  • Geweldig goed geregeld
  • Fijne en vooral mooie gezellige camping