Seizoenplaats in Groningen op Camping de Bouwte 

seizoenplaats groningenSeizoenplaats in Groningen gezocht? Wie niet genoeg heeft aan een week vakantie of een maand vakantie, kan er voor kiezen om een seizoenplaats op Camping de Bouwte in Midwolda te reserveren. Zo kunt u maar liefst het hele kampeerseizoen genieten van vakantie op de camping. U kunt vakantie vieren wanneer u dat uitkomt. Even een weekendje er tussen uit, of gewoon een maand achter elkaar. Het kan allemaal op onze seizoenplaats in Groningen!

Luxe seizoenplaatsen in Groningen

De seizoenplaatsen op Camping de Bouwte zijn ruim en beschikken over alle gewenste faciliteiten op de plek. Zo heeft u een eigen water- en stroomaansluiting en rioolafvoer. Uw caravan sluit u aan op de faciliteiten en u kunt in uw caravan of voortent koken, water pakken en de afwas doen. Wanneer u een toilet heeft in de caravan kunt u het chemisch toilet legen bij het sanitairgebouw.

Altijd online met gratis wifi

Even uw e-mail checken, de laatste vakantiefoto's delen met vrienden en familie of misschien een fietsroute opzoeken, het kan allemaal vanaf de seizoenplaats wanneer u gebruik maakt van het gratis wifi netwerk. Het netwerk is op de gehele camping goed bereikbaar zodat u altijd en overal online kunt zijn. Geheel gratis, dat noemen wij nou service!

Goede faciliteiten op Camping de Bouwte 

seizoenplaats camping de bouwte in groningenWanneer u langere tijd achter elkaar komt kamperen moeten de faciliteiten uiteraard wel goed zijn. Daar heeft Camping de Bouwte in het Groningse Midwolda wel voor gezorgd. Het verwarmde sanitair gebouw is van alle luxe en gemakken voorzien. De vloerverwarming zorgt ervoor dat ook in het koelere voorseizoen en naseizoen u toch aangenaam kunt douchen.

De recreatieplas op de camping biedt vele mogelijkheden. Bijvoorbeeld een verfrissende duik, maar ook uren waterpret voor jong en oud. Wanneer u een dagje geen zin heeft om te koken dan kunt u ook bij ons komen eten in Brasserie de Lounge. Wij maken dagelijks de heerlijkste maaltijden en snacks en koken graag voor u.

Kom kamperen op onze seizoenplaats en ontdek Groningen door het jaar heen

seizoenplaats in groningenGroningen is een nog onbekende vakantiebestemming. Geheel onterecht, het is namelijk zo'n mooie provincie! U kunt er uren wandelen en fietsen door de prachtige omgeving. In de nabij gelegen Blauwe Stad kunt u watersporten, of bezoek een van de kleine pittoreske dorpjes zoals Bourtange. Groningen heeft zoveel te bieden, ontdek het zelf!

Wilt u meer weten over kamperen op een seizoenplaats in Groningen neem dan contact met ons op

Lees minder

  • Enorm aan te bevelen!
  • Uiterst plezierige ontvangst
  • Onverwacht leuke omgeving
  • Een bijzondere camping met een perfecte leiding
  • Fijne en vooral mooie gezellige camping