30

  • Vraagprijs €180000,-

L chalet aan het water

 

Gelegen op "Camping De Bouwte" in het Groningse Midwolda, staat dit prachtige chalet op een riante kavel (ca. 460m2) aan het water.

De Bouwte is landelijk gelegen in een verrassend groene omgeving, nabij het Oldambtmeer en slechts 30km van de stad Groningen verwijderd. Er zijn vele mogelijkheden om hier niet alleen tot rust te komen, maar ook om een gezellig dagje eropuit te gaan.


Indeling
Direct vanuit de entree komt u in de hal. Deze biedt toegang tot alle ruimtes, waaronder de woonkamer met open keuken, twee slaapkamers met badkamer en suite, het toilet en de wasruimte.

De open keuken is voorzien van diverse inbouw apparaten, zoals een oven, kookplaat met afzuigkap, koelkast, wastafel en vaatwasser.

De lichte woonkamer is voorzien van een schuifpui naar het royale terras. Vanuit de woonkamer en het terras heeft u prachtig zicht op het water.

De woning is voorzien van twee slaapkamers van ca. 10m2 en 8m2. Beide slaapkamers zijn voorzien van een badkamer en suite en één van de slaapkamers heeft een inbouwkast.

In de woning bevinden zich nog een separate toiletruimte en een wasruimte waar onder andere de opstelling van de CV is gesitueerd.


Dit chalet is onderdeel van een uitbreiding van Camping De Bouwte. Alle chalets op dit achterste deel van de camping hebben een prachtige ligging aan het water.

Alle chalets zijn geplaatst op basis van een standplaatscontract waarvan de tuin nog vrij in te richten is, uiteraard met het oog op de voorschriften.

Dit chalet is rondom voorzien van kunststof kozijnen.

Het chalet ligt aan het water dat in verbinding staat met het nieuwe kanaal, dus ideaal voor liefhebbers van vissen of het houden van een bootje.

Het chalet kan gebruikt worden als 'tweede huis' waar het gehele jaar gebruik van gemaakt kan worden.

 

L Chalet

Informatie aanvragen

Wilt u meer informatie over dit chalet ontvangen of een afspraak maken? Neem dan contact met ons op.

  • Enorm aan te bevelen!
  • Geweldig genoten!
  • Onverwacht leuke omgeving
  • Geweldig goed geregeld
  • Fijne en vooral mooie gezellige camping