Chalets aan het water huren in Groningen

Zowel voor wonen als recreëren zijn de chalets op de gezellige chaletparken die de provincie Groningen kent zeer geschikt. Eén van die gezellige parken bevindt zich in Midwolda. Ontspannen verblijven, nabij het Oldambtmeer en de varende jachten, vlakbij Groningse natuurgebieden; klinkt als een droom die uitkomt. Verken ook de recreatieplas en visvijver op dit park tijdens een verblijf in een comfortabele chalet aan het water.

Ontspannen aan het Groningse water

Kom volledig tot rust tijdens een verblijf aan het Groningse water en ontdek de geheimen van de streek. Unieke natuurgebieden als het brakwatergebied Dollard en de Midwolderplassen zijn echte aanraders voor wandelaars. Ook voor fietsliefhebbers is de provincie Groningen een waar paradijs.

De vele Groningse dorpjes zoals Veendam, Winsum en Appingedam, met ieder zijn eigen charme, zijn zeker de moeite waard om te bezoeken. Ook grotere steden als Delfzijl of hoofdstad Groningen, met de bekende Martinitoren, de Grote Markt en prachtige winkelcentra zijn vanaf de vakantieparken in de regio goed te bereiken. Zo vlakbij de Duitse grens krijgt iedereen het echte vakantiegevoel te pakken.

Varen, vissen en zwemmen in Groningen

Op de prachtige Groningse meren kunnen op diverse plekken kano’s, luxe jachten en zeil- en motorboten worden gehuurd. Dobberend op het water kan even lekker uitgewaaid worden en is het uitzicht natuurlijk adembenemend. De wateren zitten vol vis, wat erg gunstig is voor liefhebbers van de vissport. Ook de zwemliefhebbers komen door de vele natuurplassen en zwembaden aan hun trekken in Groningen.

Geweldige highlights in de regio

Groningen kent een uitstekende top tien bezienswaardigheden. Naast de Martinitoren staat het bekende Groninger Museum, De Fraeylemaborg, Nationaal Park Lauwersmeer, Vestiging Bourtange in Westerwolde, het Veenkoloniaal Museum, Openluchtmuseum Het Hoogeland in Warffum, Zeehondencrèche Lenie ’t Hart, het Groningse Waddeneiland Rottumeroog en de oudste botanische tuin van Nederland, Hortus Haren, in deze top tien Groningse highlights.

  • Enorm aan te bevelen!
  • Uiterst plezierige ontvangst
  • Onverwacht leuke omgeving
  • Een bijzondere camping met een perfecte leiding
  • Fijne en vooral mooie gezellige camping