Informatie omtrent Coronavirus

Er zijn veel vragen omtrent het Coronavirus COVID-19. Belangrijk om te weten is dat wij de richtlijnen volgen van het RIVM en onze branchevereniging HISWA-RECRON. De gezondheid van onze medewerkers en onze gasten staat hierbij voorop.

Camping de Bouwte de RIVM richtlijnen en hanteert de protocollen van Hiswa / Recron.

Brasserie de Lounge is geopend, de openingstijden zij vermeld bij de brasserie.

Vanaf 15 juni aanstaande zal het toiletgebouwd weer geopend zijn.

Voor meer informatie over het Coronavirus COVID-19 verwijzen wij u naar de website van het RIVM: www.rivm.nl/coronavirus

Op deze pagina vindt u antwoorden op de veel gestelde vragen. Mocht uw vraag er niet tussen staan, neem dan gerust contact met ons op.

Kan ik nog op vakantie vanwege het Coronavirus (COVID-19)?

Er is op dit moment geen reden om vakanties te vermijden of af te gelasten. We staan in nauw contact met de lokale instanties, de brancheorganisatie, de RECRON en gemeente, die ons op de hoogte houden van (lokale) ontwikkelingen omtrent het virus.

Wij openen op vrijdag 27 maart onze deuren. We begrijpen dat u met een gerust gevoel op vakantie wilt en daar doen wij ons uiterste best voor. Wij dragen, zoals u van ons gewend bent, zorg voor een goede hygiëne op onze locaties. We hebben extra aandacht voor:

Het schoonmaken van de verblijfsruimte en de zogenoemde 'handcontactpunten' als lichtknopjes, nachtkastjes en deurklinken/knoppen worden met professionele middelen gereinigd.

Let op: op last van de overheid blijft het sanitairgebouw gesloten.

Het wassen van linnen gebeurt op professionele wijze (temperatuur >60 graden) waardoor virussen niet overleven.

Kunnen we onze reservering kosteloos annuleren?

Wij kunnen ons voorstellen dat u twijfelt of u uw vakantie moet annuleren. Angst voor het Coronavirus of het willen mijden van contact in verband met het Coronavirus is helaas geen gegronde reden voor annuleren. Mocht u toch besluiten om uw vakantie te annuleren, dan treden de voorwaarden van de RECRON in werking.

Ik heb een vakantie geboekt en ik kom uit een gebied waar het coronavirus is uitgebroken. Krijg ik de vooruitbetaalde boekingssom terug?

Nederland, en dus ook onze camping en omgeving, zijn niet zijn niet ‘op slot gezet’ door de rijksoverheid. U kunt dus bij ons op vakantie komen. Mocht u toch besluiten om uw vakantie te annuleren, dan treden de voorwaarden van de RECRON in werking.

Kan ik mijn vakantie omboeken?

Wij begrijpen uw zorgen en onzekerheid, deze hebben wij ook. Als u telefonisch contact opneemt of via de mail, bevriezen we als het ware uw reservering en heeft u zelf de mogelijkheid om “in de nieuwe wereld” uw vakantie te boeken.

  • Enorm aan te bevelen!
  • Uiterst plezierige ontvangst
  • Onverwacht leuke omgeving
  • Een bijzondere camping met een perfecte leiding
  • Fijne en vooral mooie gezellige camping