Groepskamperen in Groningen op Camping de Bouwte

groepskamperen groningenGroepskamperen in Groningen doet u met de hele familie, vriendengroep, school, vereniging of club doet u bij Camping de Bouwte in Midwolda. Diverse ruime kampeervelden met goede (sanitaire) voorzieningen en een mooie recreatieplas maken kamperen met groepen op onze camping wel heel erg aantrekkelijk. De groene omgeving van de camping biedt vele mogelijkheden voor een dagje uit met de hele groep. Kom groepskamperen op onze camping in Groningen en ervaar het zelf!

Goede faciliteiten tijdens het groepskamperen in het Groningse Midwolda

Wanneer u bij ons komt groepskamperen in het Groningse Midwolda, dan ervaart de hele groep ongekende vriendelijkheid en gastvrijheid. Naast ruime kampeerplaatsen op de camping zijn er goede faciliteiten en is er schoon sanitair. Er is een enorm aanbod aan sport- en spelactiviteiten voor jong en oud. Bij de recreatieplas met kabelbanen en waterglijbanen, nabij ons eetcafé, kunt u onbezorgd plezier maken en lekker liggen op de zonneweides. Tijdens het kamperen kan de hele groep gebruik maken van gratis wifi.

Kamperen met de groep en de omgeving verkennen

Naast kamperen met de groep is er in de groene omgeving van Camping de Bouwte van alles te zien, doen en te beleven. Geniet van de prachtige natuur en ga met uw groep gezellig een dagje op stap naar Blauwestad; dat gelegen is nabij Midwolda. Een waterrijk natuurgebied met diverse havens, een waterboulevard en watersportmogelijkheden. Rondom de camping liggen leuke dorpjes waar sfeervolle restaurantjes, cafeetjes en winkels zijn gevestigd.

Combineer het groepskamperen in Groningen met een leuk uitje

Combineer het groepskamperen met onder meer Pitch & Putt in Oostwold, Pannenkoekenhuis d'Olle Smidse in Midwolda. Landwinkel Oldiek, met een zestien hectare boomgaard en een wijngaard in Nieuwolda, organiseert regelmatig leuke groepsuitjes, zoals een wijnproeverij met rondleiding door de wijnmakerij en over de gaarden. Een keer iets heel anders? Zeehonden kijken bij Zeehondencrèche Pieterburen en een bezoek aan Familiepark Nienoord laten gegarandeerd de hele groep glunderen.

Groepskamperen in Groningen, uiteraard op Camping de Bouwte!

  • Enorm aan te bevelen!
  • Uiterst plezierige ontvangst
  • Onverwacht leuke omgeving
  • Een bijzondere camping met een perfecte leiding
  • Fijne en vooral mooie gezellige camping