Kamperen met uw hond op onze hondvriendelijke camping

hondvriendelijke campingOp Camping de Bouwte bent u van harte welkom om te komen kamperen met uw hond. Uw hond zal het op onze hondvriendelijke camping prima naar zijn of haar zin hebben. Overdag maakt u de mooiste wandelingen door de natuur en kan uw hond heerlijk rennen door de bossen.

Hondvriendelijke camping in Groningen

Camping de Bouwte is een echte hondvriendelijke camping in Groningen. Op de camping vragen wij u de hond aan te lijnen en alleen uit te laten op daarvoor bestemde plekken. Eventuele ongelukjes op de camping vragen wij dan ook gelijk weg te gooien met een schepje of in speciale zakjes.

Er op uit: ga heerlijk kamperen met uw hond

kamperen met hondIn de directe omgeving van de camping kunt u mooie wandelingen of fietstochten maken met uw hond. Uw hond kan heerlijk rennen door de bossen of stokken of ballen apporteren. Voor de echte waterliefhebbers kunt u met uw hond naar het nabij gelegen meer voor een frisse duik in het water.

Moe en voldaan zal uw hond bij terugkomst op de camping voor uw caravan of tent in het gras liggen. Beleef een heerlijke vakantie samen met uw hond op de camping!

  • Enorm aan te bevelen!
  • Uiterst plezierige ontvangst
  • Onverwacht leuke omgeving
  • Een bijzondere camping met een perfecte leiding
  • Fijne en vooral mooie gezellige camping
Ligging
Prijs / kwaliteit
Kindvriendelijk
Eetgelegenheden
Staat v/h sanitair
Hygiƫne
8,6
8,6
7,5
8,2
9,0
9,2