Hondvriendelijke camping in Groningen? Kom kamperen met hond op Camping de Bouwte!

hondvriendelijke camping groningenHondvriendelijke camping in Groningen gezocht? Op Camping de Bouwte bent u van harte welkom om te komen kamperen met uw hond. Uw hond zal het op onze camping prima naar zijn of haar zin hebben. Overdag maakt u de mooiste wandelingen door de natuur en kan uw hond heerlijk rennen door de bossen. Kom ervaar hoe leuk het is om te kamperen op onze hondvriendelijke camping in het Groningse Midwolda.

Kamperen met een hond op onze hondvriendelijke camping in het Groningse Midwolda

Camping de Bouwte is een echte hondvriendelijke camping in Groningen. Wij vinden het leuk dat uw trouwe viervoeter met u mee komt. Op de camping vragen wij u  wel de hond aan te lijnen en alleen uit te laten op daarvoor bestemde plekken. Eventuele ongelukjes op de camping vragen wij dan ook gelijk weg te gooien met een schepje of in speciale zakjes.

Eropuit met uw hond

hondvriendelijke campingIn de directe omgeving van onze camping kunt u mooie wandelingen of fietstochten met uw hond maken. Hier kan uw hond namelijk ook heerlijk rennen door de bossen of stokken of ballen apporteren. Voor de echte waterliefhebbers kunt u met uw hond naar het nabij gelegen meer voor een frisse duik in het water.

Moe en voldaan zal uw hond bij terugkomst op de camping voor uw caravan of tent in het gras liggen. Beleef een heerlijke vakantie samen met uw hond op onze hondvriendelijke camping in Groningen!

  • Enorm aan te bevelen!
  • Uiterst plezierige ontvangst
  • Onverwacht leuke omgeving
  • Een bijzondere camping met een perfecte leiding
  • Fijne en vooral mooie gezellige camping