Kindvriendelijke camping | kindercamping in Groningen

kindvriendelijke campingOp onze kindvriendelijke camping in het Groningse dorp Midwolda staat niets uw gezellige gezinsvakantie in de weg. Kindercamping De Bouwte, volledig omgeven door groen, laat u niet alleen een aangenaam gevoel van vrijheid ervaren, maar ook ongekende gastvrijheid. Voor kinderen is onze kindvriendelijke camping in Groningen een hele belevenis. Zij kunnen uren spelen in en bij de mooie recreatieplas met waterglijbaan en op de vele kinderspeeltoestellen en sportvelden.

Kindvriendelijke camping met recreatieplas, glijbanen en kabelbaan in Groningen

Op de kindvriendelijke camping is over de mooie recreatieplas een kabelbaan aangelegd voor nog meer speel- en zwemplezier. Terwijl u in het naastgelegen eetcafé geniet van een heerlijk drankje of ijsje, kunt u intussen een oogje houden op uw spelende kinderen. Naast het water kunnen kinderen spelen op diverse speeltoestellen, zoals een groot klimrek om behendig overheen te klauteren en trampolines voor urenlang springplezier; zelfs voor de allerkleinsten.

Eropuit in Groningen en omgeving

kindvriendelijke campingGroningen is rijk aan leuke en gezellige attracties, kinderspeeltuinen en familiepretparken. NatuurDoe-centrum Insektenwereld en Familiepark Nienoord, nabij familiecamping De Bouwte, bieden vele uren vermaak voor het hele gezin. Iets speciaals? Breng een bezoekje aan Zeehondencrèche Pieterburen of spot zeehonden in het wild bij de punt van Reide, vlakbij het bezoekerscentrum van het Groninger landschap in Termunten.

  • Enorm aan te bevelen!
  • Uiterst plezierige ontvangst
  • Onverwacht leuke omgeving
  • Een bijzondere camping met een perfecte leiding
  • Fijne en vooral mooie gezellige camping
Ligging
Prijs / kwaliteit
Kindvriendelijk
Eetgelegenheden
Staat v/h sanitair
Hygiëne
8,6
8,6
7,5
8,2
9,0
9,2