Kindvriendelijke camping Groningen? Ontdek kindercamping De Bouwte!

kindvriendelijke camping groningenOnze kindvriendelijke camping in Groningen is the place to be als u met het hele gezin een leuke vakantie wilt beleven. 

Kindercamping De Bouwte in het Groningse dorp Midwolda laat u niet alleen een aangenaam gevoel van vrijheid ervaren, maar ook ongekende gastvrijheid. Voor kinderen is onze kindvriendelijke camping een hele belevenis. Zij kunnen uren spelen in en bij de mooie recreatieplas met waterglijbaan en op de vele kinderspeeltoestellen en sportvelden.

Kindvriendelijke camping in het Groningse Midwolda met recreatieplas, glijbanen en kabelbaan in Groningen

Op onze kindvriendelijke camping in het Groningse Midwolda is over de mooie recreatieplas een kabelbaan aangelegd voor nog meer speel- en zwemplezier. Terwijl u in het naastgelegen eetcafé geniet van een heerlijk drankje of ijsje, kunt u intussen een oogje houden op uw spelende kinderen. Naast het water kunnen kinderen spelen op diverse speeltoestellen, zoals een groot klimrek om behendig overheen te klauteren en trampolines voor urenlang springplezier; zelfs voor de allerkleinsten.

Eropuit in Groningen en omgeving

kindvriendelijke camping in groningenGroningen is rijk aan leuke en gezellige attracties, kinderspeeltuinen en familiepretparken. NatuurDoe-centrum Insektenwereld en Familiepark Nienoord, nabij familiecamping De Bouwte, bieden vele uren vermaak voor het hele gezin. Iets speciaals? Breng een bezoekje aan Zeehondencrèche Pieterburen of spot zeehonden in het wild bij de punt van Reide, vlakbij het bezoekerscentrum van het Groninger landschap in Termunten.

Meer informatie over onze kindvriendelijke camping in Groningen

Wilt u meer weten over onze kindervriendelijke camping in Groningen, neem dan contact met ons op. Of reserveer direct een kampeerplaats of accommodatie en begin alvast met aftellen!

  • Luxe chalets aan het water
  • Ruime kampeerplaatsen
  • Recreatieplas met hindernisbaan
  • 2 km van het Oldambtermeer
  • Rust, ruimte en ultieme gastvrijheid