Watersporten op en om Camping de Bouwte in Midwolda

Zeilschool BlauwestadOf u nu houdt van zwemmen, zeilen of surfen, het kan allemaal tijdens uw vakantie op Camping de Bouwte. Camping de Bouwte is gelegen in het prachtige pittoreske plaatsje Midwolda in Groningen en biedt de watersporter alle mogelijkheden voor een geslaagde vakantie.

Surfen of zeilen in Midwolda

Midwolda is gelegen aan het Oldambtmeer van Groningen. Dit meer is zo groot dat u letterlijk alle kanten op kunt. U kunt bijvoorbeeld een zeilboot huren en een mooie zeiltocht maken, een rondvaarttocht maken met een rondvaartboot, of genieten met de wind in de rug en gaan zeilen. Van welke watersport u ook houdt, Midwolda biedt u vele mogelijkheden.

Zwemmen in de recreatieplas op de camping

flotibaanOp Camping de Bouwte ligt een recreatieplas die menig wens in vervulling laat gaan. De recreatieplas is prachtig aangelegd met een zandstrand en zonneweide en biedt zo ieder wat wils. U kunt het water inlopen, maar ook het water inglijden want er is een lange waterglijbaan waardoor u zo het water in kunt plonsen. De kinderen kunnen zich uren vermaken met alle speelfaciliteiten in en om het water. De recreatieplas biedt vertier voor het hele gezin.

Vakantie op Camping de Bouwte voor echte watersportliefhebbers

Of u nu houdt van kamperen of liever een accommodatie huurt, wilt watersporten of liever een boswandeling maakt, wilt koken of liever uit eten gaat, het is allemaal mogelijk op Camping de Bouwte in Midwolda.

  • Enorm aan te bevelen!
  • Geweldig genoten!
  • Onverwacht leuke omgeving
  • Geweldig goed geregeld
  • Fijne en vooral mooie gezellige camping