Rustige camping in Groningen? Ervaar ultieme rust op Camping de Bouwte! 

rustige camping groningenCamping de Bouwte is een rustige camping in Groningen. In het voor- en naseizoen is onze camping een heerlijke plaats om in alle rust te kamperen of een chalet te huren. De omgeving leent zich om uren te wandelen en fietsen. Wij hebben diverse fietsroutes en wandelroutes voor u geselecteerd waarmee u de omgeving kunt ontdekken. Verken bijvoorbeeld het Oldambtmeer of Blauwestad, waar de bosrijke natuur en het water samenkomen. Kom ook vakantie vieren op rustige Camping de Bouwte in Groningen en geniet van ultieme rust in een natuurrijke omgeving.

Rustige camping in het Groningse Midwolda met uitstekende faciliteiten

rustige camping in groningenIn het voor- en naseizoen kunt u genieten van de rust op Camping de Bouwte. U hoort de stilte, het geruis van de bomen en de vogels die vrolijk fluiten. Overdag kunt u bij mooi weer een verfrissende duik nemen in de recreatieplas, of vissen in de visvijver.

Het verwarmde sanitair gebouw van onze rustige camping in het Groningse Midwolda wordt elke dag meermalen schoongemaakt en voor de dagelijkse krant hoeft u niet naar de supermarkt, deze kunt u uiteraard ook bij de receptie halen. Op de receptie zijn diverse streekproducten te verkrijgen van Landwinkel Oldiek zoals verse sappen, Groningse wijnen en vers fruit.

Ervaar de rust, hoor de stilte en ontdek de mooie omgeving van onze rustige camping in Groningen

Wij kunnen u uiteraard vertellen hoe rustig het op de camping is, maar eigenlijk is er maar één manier om hierachter te komen: ervaar het zelf op onze rustige camping in Groningen! In het voorseizoen en naseizoen hebben wij diverse voordelige arrangementen samengesteld om het kamperen nog aantrekkelijker te maken. Bekijk onze arrangementen en ontdek de stilte in Midwolda!

Bereken uw prijs Reserveer nu

  • Enorm aan te bevelen!
  • Uiterst plezierige ontvangst
  • Onverwacht leuke omgeving
  • Een bijzondere camping met een perfecte leiding
  • Fijne en vooral mooie gezellige camping