3 maanden kamperen in mei - juni - juli op Camping de Bouwte in Groningen

Ja u leest het goed.... 3 maanden kamperen in de maanden mei- juni - juli!  En dat voor de super voordelige prijs van € 798,00. Dat betekent dat u heerlijk kunt kamperen in het midden van het seizoenseizoen. Hemelvaart en Pinsteren en een heel stuk zomer. 

Een maand kamperen in de zomer in Groningen is eigenlijk veel te kort daarom dat wij nu dit 3 maanden arrangement voor u in de aanbieding hebben. Er is namelijk enorm veel te doen en beleven op de camping. Met mooi weer kunt u verkoeling zoeken in de recreatieplas op de camping. Op de camping ligt een prachtige visvijver waar u kunt vissen, terwijl u geniet van de groene omgeving. De kinderen vermaken zich ondertussen in de speeltuin / zwem en speelvijver.

Ontdek Groningen in de zomer

Wellicht vindt u het leuk om een dagje er op uit te gaan in de zomer. Dat kan, want er is ontzettend veel te doen en beleven in de omgeving. U kunt bijvoorbeeld een rondvaart maken over het Oldambtmeer, watersporten bij Blauwestad of een bezoek brengen aan een museum of attractiepark. Loop gerust even langs de receptie voor tips en eventuele kortingskaarten.

Kom kamperen op Camping de Bouwte en ontdek zelf de schoonheid van Groningen!

Inhoud midseizoensarrangement

Bereken direct de prijs van uw arrangement en boek direct online

 

Dit arrangement boekt u eenvoudig online. Natuurlijk kunt u ons ook bellen of een e-mail sturen.

Terug naar overzicht arrangementen

  • Enorm aan te bevelen!
  • Uiterst plezierige ontvangst
  • Onverwacht leuke omgeving
  • Een bijzondere camping met een perfecte leiding
  • Fijne en vooral mooie gezellige camping