Vroegboekkorting op Camping de Bouwte in Groningen

Wilt u ook voordelig kamperen of een chalet of blokhut huren in Groningen? Boek dan vóór 1 maart 2020 op Camping de Bouwte en profiteer van 10% korting*.

Bij ons geniet u dan niet alleen van veel voordeel, maar ook van uitstekende voorzieningen en de schoonheid van het Groningse Midwolda. Kom kamperen of huren en laat de vakantie voorpret alvast beginnen!

Ruime kampeerplaatsen met uitstekende faciliteiten in het Groningse Midwolda

De kampeerplaatsen op Camping de Bouwte zijn ruim en beschikken over alle gewenste faciliteiten op de plek. Zo heeft u een eigen water- en stroomaansluiting en rioolafvoer. Enkele kampeerplaatsen beschikken tevens over een CAI- aansluiting zodat u in uw eigen caravan televisie kunt kijken.

Huur een chalet of blokhut op Camping de Bouwte

Wanneer u houdt van een stukje comfort, kunt u er natuurlijk ook voor kiezen om een chalet of blokhut te huren. Deze accommodaties zijn van alle gemakken voorzien en er op geheel op ingericht om u een aangename vakantie te bezorgen! Onze verhuuraccommodaties beschikken over een privé Wifi netwerk.

De kinderen genieten de hele dag op de vele speeltoestellen, of ze gaan naar het strand op Camping de Bouwte. Een bruisende zomer beleeft u op onze camping!

Ontdek Groningen

Wellicht vindt u het leuk om een dagje er op uit te gaan. Dan is het goed om te weten dat er ontzettend veel te zien, te doen en te beleven is in de omgeving. U kunt bijvoorbeeld een rondvaart maken over het Oldambtmeer, watersporten bij Blauwestad of een bezoek brengen aan een museum of attractiepark. Loop gerust even langs de receptie voor tips en eventuele kortingskaarten.

*Deze actie is geldig in de periode 27 maart t/m 18 oktober 2020 en is niet geldig in combinatie met andere arrangementen, aanbiedingen en kortingskaarten.

  • Enorm aan te bevelen!
  • Uiterst plezierige ontvangst
  • Onverwacht leuke omgeving
  • Een bijzondere camping met een perfecte leiding
  • Fijne en vooral mooie gezellige camping
Ligging
Prijs / kwaliteit
Kindvriendelijk
Eetgelegenheden
Staat v/h sanitair
Hygiëne
8,6
8,6
7,5
8,2
9,0
9,2