Vissen tijdens vakantie in Groningen

Voor de visliefhebbers onder ons is de provincie Groningen de uitstekende plek om aan de waterkant te vertoeven. De Groningse wateren zitten namelijk boordevol vis. In de omgeving bevinden zich prachtig visstekken. Van dicht beschutte plekjes, volledig omringd door groene bossen tot grote open stekken; allen met een fenomenaal uitzicht op voorbijvarende zeilboten, bijzondere flora en natuurlijk de dobber. Groningen heeft zelfs een camping met een eigen visvijver.

Diverse vislocaties in Groningen

Tijdens een vakantie in Groningen is er veel keuze uit diverse vislocaties in Groningen. Het Eemskanaal, Van Starkenborgkanaal, Noord-Willemskanaal en het Winschoterdiep zijn allemaal wateren om een volledige dag te kunnen genieten van de hengelsport. Ook bij de plaatsen Bedum, Groningen, Haren, Veendam, Winsum en Zuidbroek bevinden zich waterplassen vol vis. De vissoorten die in de Groningse wateren rondzwemmen lopen erg uiteen. Van grote karper- en witvissen tot verschillende roofvissen, zoals baarzen, meervallen en snoeken.

Nog geen viservaring

Wel op vakantie in Groningen, of zelf een Groninger, maar nog geen ervaring in de vissport? Niet getreurd. Visgids Groningen biedt diverse arrangementen om enthousiastelingen de fijne kneepjes van de sport bij te brengen. Hierbij is er keuze uit dagarrangementen, meerdaagse trips of groepsvissen onder leiding van één of meerdere visgidsen. Ontdek niet alleen de sport zelf, maar ook de geweldige vislocaties die Groningen rijk is.

Vissen op de camping? Ga dan naar een camping met visvijver

Op onze camping, gelegen in het prachtige Groningse dorpje Midwolda, zijn ruime kampeerplaatsen, chalets of blokhutten te huur voor een comfortabel verblijf in Groningen. De camping beschikt over een eigen visvijver boordevol vis, waar vissers rustig aan de waterkant kunnen zitten met het oog op de dobber. Heerlijk ontspannen en één met de natuur. Vanaf Camping de Bouwte zijn de diverse wateren en visstekken in de nabije omgeving eenvoudig en snel te bereiken. Dat belooft pas een zorgeloze visvakantie in Groningen.

  • Enorm aan te bevelen!
  • Uiterst plezierige ontvangst
  • Onverwacht leuke omgeving
  • Een bijzondere camping met een perfecte leiding
  • Fijne en vooral mooie gezellige camping