Gastbeoordelingen

Camping de Bouwte scoort gemiddeld een 8.7 uit 35 beoordelingen.
Ligging 8.5
Prijs / kwaliteit 9.0
Kindvriendelijk 8.4
Eetgelegenheden 8.4
Staat v/h sanitair 9.0
Hygiëne 9.7

Enorm aan te bevelen!

Ondanks de planning van 10 dagen verbleven we zo'n 3 weken in dit park want een camping kun je het niet noemen. Alles tot in de puntjes verzorgd. Mooi sanitair dat 3x daags grondig wordt schoongemaakt. Ik denk dat velen jaloers zullen zijn op de gazons en struiken. Het is een rustige omgeving met veel mooie fietsroutes vooral die rond het Oldambtmeer en de Blauwestad. Voor de jeugd is er een mooi natuurbad met brede glijbaan, kabelbanen door het water, speeltoestellen e.d. Het campingcafé verzorgt eenvoudige maaltijden, koffie met gebak, ijsjes en een lekker pilsje. Kortom voor een hele relaxte vakantie moet je op de Bouwte zijn. En voor de mannen: er is een gratis te gebruiken vaatwasser!!!
Op vakantie geweest met partner 5-7-2018

Uiterst plezierig ontvangst. Ruime kampeerplaatsen

Fijne ontvangst met goede informatie. Zeer ruime kampeerplaatsen. Uitstekende wifi. Sanitaire ruimte schoon en wat belangrijk is in september, warm.
Op vakantie geweest met partner 10-9-2017

Heel gastvrij! Tractor trekt de camper los.

Mooi strand. Kind vriendelijk. Goed en schoon sanitair. Vaatwasser aanwezig. Grote kampeerplaatsen.
Op vakantie geweest met partner 12-8-2017

Rustig plekje om de prov.Groningen te bezoeken

Als het nog niet zo druk is kun je een mooie plek vinden zonder dat je de buren in hun voortent hoeft te kijken . Wij wensen niet naast, tussen of dichtbij andere mensen (met kinderen) te staan met onze caravan. Dat KAN hier ! prachtig ! (Misschien een probleem in het hoohseizoen ??)
Op vakantie geweest met partner 6-8-2017

Een heel warm onthaal

Laat je verrassen, is altijd goed. Na een warm onthaal en een goede uitleg konden wij naar plaats nr. 73. Een mooie ruime plaats voor onze camper. Het sanitair was zeer schoon en goed onderhouden en tot onze verbazing was bij het afwaspunt zelfd een vaatwasmachine aanwezig. Wat een luxe. Ook konden wij vers gebakken broodjes bestellen. Die werden dan de volgende ochtend persoonlijk bij onze camper gebracht. Misschien worden ze niet gebracht in het hoogseizoen, maar wij vonden dit heel prettig. Een camping om weer naar toe te gaan, een echte aanrader!!!
Op vakantie geweest met partner 6-7-2017

Een bijzondere camping met een perfecte leiding

Grote kampeerplaatsen met water en stroomaansluiting. Gratis afwasmachine en lekker eten in het restaurant Joker. 's Morgens vers brood, als het niet druk is gebracht bij de caravan. Prima toeristische info voor de omgeving een must voor iedereen die een fijne camping zoekt.Op loopafstand een supermarkt en een leuk museumachtige villa.Lekker wandelen in de omgeving van de camping.
Op vakantie geweest met partner 3-7-2017

Een heerlijk lang pinksterweekend gehad

De camping stond helemaal vol en ondanks dat heb je allemaal genoeg ruimte door de speelse opzet en mooie indeling van de camping. Veel groen, geeft een natuurlijke indruk. Ook het toiletgebouw kon deze drukte aan. Steeds een schoon en proper toiletgebouw, respect daarvoor. Een heerlijke zwemplas met waterglijbanen, helemaal top. Mensen die met veel enthousiasme hun werk doen, stralen ze uit. Ook bij de Joker hebben we heerlijk gegeten. Kortom we komen terug. Een echte aanrader. Dat weekend was er ook de airshow op vliegveld oostwold een geweldig spektakel en geweldig georganiseerd.
Op vakantie geweest met oudere kinderen 19-6-2017

Fijne en vooral mooie gezellige camping!

Het fijne van Camping de Bouwte vinden wij , de gastvrijheid van Jan en Rommie. De gehele camping is heerlijk groen en mooi onderhouden, schoon, en vele faciliteiten, o.a. vaatwasser, wasmachine, droger. Fantastische zwemplas met glijbanen en andere speelatributen, geweldig voor de kinderen, maar ook voor ons. Elke dag kun je verse warme broodjes bestellen, word persoonlijk naar je toegebracht. We hebben ook geregeld gegeten in het eetcafé de Joker, een aanrader, leuke mensen , Laura en Dennie. Als gezin zijn we veel aan het fietsen geweest, wat een prachtige omgeving, blauwe stad , Midwolda bos, met wilde paarden, geweldig. Wij en de kinderen hebben erg genoten en komen zeker weer terug naar Camping de Bouwte in Midwolda. Jan en Rommie bedankt en tot snel.
Op vakantie geweest met jonge kinderen 19-6-2017

Onverwacht leuke omgeving

Hartelijk ontvangst,goede afspraken.Voor herhaling vatbaar.
Op vakantie geweest met partner 21-10-2016

Tis hier fantastie,s

tja wat moet ik hier op zeggen dit is de 2 de jaar hier en vind het erg leuk rommy en jan zijn erg vriendelijk je word goed ontvangen
Op vakantie geweest met partner 6-10-2016

Fijn verblijf

Mooie camping, gelegen nabij de Blauwestad. Mooie omgeving. Een rustige camping en mooie chalets. Je voelt je gelijk op je gemak. Het eten van de restaurant is uitmuntend goed.
Op vakantie geweest met partner 9-9-2016

Rustig, schoon, vriendelijke ontvangst

Elk jaar strijken wij wel even neer op camping De Bouwte omdat het alles heeft wat je van een camping verwacht. Schoon, vriendelijke mensen, gezellig restaurantje en toch altijd heerlijk rustig. Dit jaar hebben we op de camperboulevard gestaan. Ook daar was alles zoals je het wenst. Het restaurantje is eenvoudig, maar zeker aan te bevelen. Leuke fietsknooppunten routes. Prijs is laag, kwaliteit is hoog.
Op vakantie geweest met partner 31-7-2016

Geweldige camping in Groningen

Geweldige camping, prettige ontvangst, mooie plaatsen, prima informatie over de omgeving, superschone toiletten en doucheruimte en als bonus verse broodjes bezorgd bij de tent...
Op vakantie geweest met partner 26-7-2016

Zeer aangenaam

De camping heeft in een parkachtige omgeving met veel wandel en fietsmogelijkheden mooie plaatsen met eigen water afvoer en tv aaansluiting. Ligt in het dorp en toch erg rustig. Zeer vriendelijke en behulpzame beheerders. De bestelde broodjes uit de landwinkel zijn heerlijk en worden bij je aan de caravan of tent bezorgd. Deze camping verdient meer aandacht.
Op vakantie geweest met partner 26-6-2016

Genieten

Met mijn gezin een geweldige vakantie beleefd op Camping de Bouwte. Snelle service van de eigenaren, we voelden ons zeer welkom. De animatie sloot precies aan bij ons gezin, geen commerciële handel maar vanuit het hart. Mijn kinderen waren er niet weg te krijgen, en wij ook niet. Het personeel is ontzettend vriendelijk en heel gezellig. Kortom een zeer betaalbare, groene, kindvriendelijke camping waar je je geen dag hoeft te vervelen!
Op vakantie geweest met jonge kinderen 26-1-2016

Zeer goed!

Camping De Bouwte is uniek gelegen in het Oldambt en biedt qua uitvalsbasis voor de omgeving prima faciliteiten. De eigenaren stellen alles in het werk om het je naar de zin te maken. We verbleven er met een groepje collega's en maakten voor de overnachting gebruik van een chalet. Keurige accommodatie voorzien van vele gemakken. Prijs kwaliteit verhouding is prima. Ook het toiletgebouw is prima geoutilleerd. De door de camping georganiseerde lunch en barbecue tijdens ons verblijf is zeker een aanrader voor andere groepen.
Op vakantie geweest met partner 15-9-2015

Super

Waren eerst op camping Wedderbergen geweest, daar weggevlucht door geluidsoverlast, overvolle camping en weinig privacy op de plekken. Toch nog deze camping geprobeerd. Was echt super. Veel privacy op plekken, geen veldjes camping, eventuele drukte is niet merkbaar, zeer mooie recreatieplas, super zelfgemaakte glijbanen van landbouw plastic, kinderen waren er dol op. Restaurant eenvoudig, maar heerlijk gegeten. Sanitair netjes, muziek erbij (had van ons niet gehoeven). Activiteiten voor kinderen zoals playbackshow, maar na 24 uur is het stil en rustig. Aan en afvoer van water op de plaats. Vriendelijk personeel. Zelfs in hoogseizoen, afdoende mooie plekken beschikbaar zonder vooraf reserveren. Recreatieplas is ook voor dorps bewoners open, maar is niet overvol, maar gewoon gezellig druk. Veel groen en ook hoog groen, daardoor geen overkijk naar andere plekken, schaduw beschikbaar maar ook genoeg zon. Voor ons, zeker voor herhaling vatbaar. En nooit meer naar de WEDDERBERGEN.
Op vakantie geweest met jonge kinderen 5-8-2015

Geweldige camping

Camping de Bouwte is een prima camping voor jong en oud. Met prima sanitair. Kinderen vermaken zich prima
Op vakantie geweest met jonge kinderen 25-5-2015

Heerlijke tijd gehad.

Was een heerlijke tijd vriendelijke schone camping. Zwerfvuil viel mee. Maar dat is toch echt de gene die het laat liggen die voor commentaar laat zorgen. Daar zijn de gasten zelf verantwoordelijk voor. Dit jaar gaan we gewoon weer. Hebben er heel veel zin in. En als iedereen zijn eigen ZOOI opruimt scheelt dat een heleboel. Voor de kinderen is het er heerlijk en veilig.
Op vakantie geweest met jonge kinderen 2-8-2014

Prima camping voor prima prijs

Camping De Bouwte is een rustige camping, gelegen aan de A7 en daardoor ook geschikt als passantencamping. De plekken zijn ruim en afgescheiden door struiken, daardoor veel privacy. Er zijn alle soorten plekken te vinden (zon, schaduw, halfschaduw). De camping heeft veel groen, wat meer dan uitstekend onderhouden wordt. Het sanitair is verwarmd, wordt minstens 3 x per dag schoongemaakt en heeft muziek! De horeca is uitstekend verzorgd, ruim gesorteerd en normaal geprijsd. Bij de camping is een waterplas met dubbele glijbaan en toestellen. Ook is er een visvijver op het terrein. In het hoogseizoen is er animatie voor jong en oud (knutselen, bingo, spooktocht, tobbedansen, live-muziek etc.). De eigenaren zijn vriendelijk, behulpzaam en staan open voor alle vragen. Enig minpuntje vinden wij het speeltuintje, wat behoorlijk verouderd is en waar veel water blijft staan. Als je kijkt naar de prijs/kwaliteit verhouding is de camping eigenlijk te goedkoop!
Op vakantie geweest met jonge kinderen 15-8-2013

Prachtige camping

woon er 3 km bij vandaan heb er zelf ook gekampeerd tis allemaal onzin wat deze mensen zeggen over sanitair ik durf er wel van de grond te eten een en al lof.
Op vakantie geweest met jonge kinderen 23-3-2013

Geweldig

Wij hebben de afgelopen 3 maanden een plekje op deze camping gehad.Wij vonden het geweldig.Schoon en net sanitair in een verwarmd gebouw met altijd een muziekje op de achtergrond.Op de plek waterkraan-kabelaansluiting en vuilwaterafvoer.Op de camping leuke zwemplas met super waterglijbaan. In de nabijheid(Midwolda)het oldambtmeer met geweldig strand nabij de jachthaven.En vanaf de camping zijn leuke fietstochten te maken.Hoe je het ook draait of keert wij zijn vol lof !
Op vakantie geweest met partner 1-10-2012

Geweldig weekend gehad

Wij hadden een kampeerweekend van de Luchtgekoelde VW club. de club had het weekend goed georganiseerd. Maar de ontspannen en vriendelijke manier waarop de camping meewerkte, vonden wij fantastisch. Verder kun je er lekker eten voor een aantrekkelijke prijs. De wijn die er geschonken wordt (gebotteld in het meest noordelijke deel van Nederland!), smaakte prima. De toilen waren schoon (en er was muziek!), douchen is gratis. Al met al een aanrader in Oost Groningen. En de omgeving is ook nog leuk!
Op vakantie geweest met partner 20-9-2012

Super gezellig weekend gehad

De mensen bij de receptie en om en rond het park zijn erg gastvrij. bijv: wanneer het weer iets minder was. mochten we na overleg vrij gebruik maken van de uitbouw. Er is genoeg te doen. We hadden een hartstikke grote plaats. Het toilet gebouw was super. Je ziet dat er veel aandacht aan besteed wordt. Het personeel maakt een relaxte indruk Het voor ons wel bekende Groningse landschap is voor ons lekker dichtbij. Een ideale plek om lekker een stukje te fietsen of te lopen. in de buurt op loopafstand 2 supermarkten. We zijn naar de pitch en putt baan geweest. Daarna nog even bij de haven die er tegenover ligt. wat we high-tech vonden was de begroeting met welkom op de slagboom met onze naam. Kortom het was een super leuk weekend !
Op vakantie geweest met partner 18-7-2012

Tegenvaller

Deze camping biedt vooral gelegenheid voor polen en andere oostblokkers. De hele nacht door rijden er busjes en andere auto's af en aan op de camping. De sanitair is gewoon te vies voor woorden. Ook word er op de camping zelf bijna nooit geen zooi opgeruimd. Wij Kamperen al 20 jaar maar zoiets als dit hebben wij nog nooit mee gemaakt. We zouden 2 week blijven maar zijn na 3 nachten weer vertrokken want we voelden ons zeer onveilig.
Op vakantie geweest met partner 27-1-2012

Relaxte camping

Gastvrije gemoedelijke camping met alle voorzieningen. Sauna/beauticentre voor de deur en een prima eetgelegenheden in de nabije omgeving. Vlak bij de jachthaven van de blauwe stad en Oostwold Airport. en winkelstad Winschoten
Op vakantie geweest met oudere kinderen 16-9-2011

Zeker nog geen "welness" park

Gastvrije camping met een heerlijke zwemvijver met glijbaan (inderdaad veel zwerfvuil wat bleef liggen). Tijdens ons verblijf was er erg veel bouwverkeer richting het meer "Oldambt", maar ook op het park wordt nog volop gebouwd dus vrij druk. Het chalet is ruim maar duidelijk al vele malen verhuurd geweest en er zou van mij op het terras best wat meer privacy dmv struiken mogen zijn. Veel vaste/seizoensplaatsen. Positieve punten: gastvrij, gratis wifi-punt bij de receptie, goede uitvalbasis voor uitstapjes (dicht bij snelweg), zwemvijver en t/o het park een mooie sauna.
Op vakantie geweest met oudere kinderen 2-9-2011

Het was de eerste keer en nooit meer

Op camping kwam je zwerfvuil tegen en vooral bij de speel vijver. De sanitair was vies of werd maar half schoongemaakt het was gewoon ranzig.
Op vakantie geweest met jonge kinderen 16-8-2011

Vieze camping

Vies sanitair. wel vriendelijke eigenaren, niet voor herhaling vatbaar. Maar 1 nacht gebleven. komen hier nooit meer terug.
Op vakantie geweest met partner 8-6-2011

Heerlijk ontspannend.

En (h)eerlijke camping die waar maakt waar ze voor staan. De camping ademt ruimte en rust zonder al te veel opsmuk. Hebben een heerlijke voorjaarsvakantie door gebracht in Oost Groningen waar je heerlijk kunt fietsen en wandelen . Zoek je wat drukker vertier ligt Winschoten om de hoek en binnen 20 minuten ben je in de stad Groningen.
Op vakantie geweest met oudere kinderen 7-5-2011

Prima camping

Uitstekende camping in het hoge noorden van ons land. Vriendelijke beheerders, brandschoon sanitair en ontzettend ruime plaatsen. Geen gedoe met warm water muntjes e.d. dit is allemaal inbegrepen. Voor de kinderen een leuke spartelpoel (niet diep). Het oldambt is zonder meer een interessante regio om een week of wat te verblijven. De immense groene leegte, afgewisseld met eeuwenoude dorpjes, de onvolprezen 'blauwe stad' en de gaswinningsinstallaties vormen een welhaast surrealistisch geheel dat grote indruk op ons heeft gemaakt.
Op vakantie geweest met jonge kinderen 7-6-2010

Wordt per jaar minder

dit jaar was er geen kinderactiviteiten waar de kinderen toch vanuit gaan voor volwassen is er ook steeds minder het meertje was vies ze kwamen er vol uitslag uit de toiletten werden half schoongemaakt in een douche lag twee week een maandverbandje
Op vakantie geweest met partner 30-9-2008

Wij komen al jaren op deze camping op door doortocht naar Zweden. Altijd vriendelijke ontvangst en zelfs in het hoogseizoen altijd plaats. Ruime kampeerplekken en schone toiletten en douches.
Op vakantie geweest met partner 29-11-2007

Geweldig mooie camping aan de rand van Blauwestad. Mooie zwemvijver met glijbaan. Leuk recreatieteam in het hoogseizoen.
Op vakantie geweest met partner 26-6-2007

Share this post

Delen via FacebookDelen via Google PlusDelen via Twitter

Contactgegevens

Camping de Bouwte
Hoofdweg 20A
9681 AH Midwolda - Groningen
0597 - 591 706
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Volg ons op social media!

facebook3twitter3google3pinterest3

app2

Bekijk ons parkboekje

plattegrond

zoover oranje
"Prima camping voor prima prijs"
Camping De Bouwte is een rustige camping, gelegen aan de A7 en daardoor ook geschikt als passantencamping. De plekken zijn ruim en afgescheiden door struiken, daardoor veel privacy. Er zijn alle soorten plekken te vinden (zon, schaduw, halfschaduw). De camping heeft veel groen, wat meer dan uitstekend onderhouden wordt. Het sanitair is verwarmd, wordt minstens 3 x per dag schoongemaakt en heeft muziek!
 

Ontdek het zelf

bouwte streetview

Wij worden door onze gasten gewaardeerd met een score van 8.7 op basis van 35 beoordelingen.

Bekijk onze reviews